SUPERĆELIJSKA OLUJA POČELA DA UZIMA LJUDSKE ŽIVOTE! Hrvati u panici, broj žrtava samo raste - meteorološka apokalipsa kreće ka nama, Srbijo spremi se! (VIDEO)

Autor:

Svet

19.07.2023

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vetar je oštetio krovove brojnih kuća i zgrada.

SUPERĆELIJSKA OLUJA POČELA DA UZIMA LJUDSKE ŽIVOTE! Hrvati u panici, broj žrtava samo raste - meteorološka apokalipsa kreće ka nama, Srbijo spremi se! (VIDEO)

Foto: Facebook/Emina Kablar

U velikom nevremenu koje je oko 16 sati pogodilo Zagreb poginula su dva muškarca, a više je povređenih osoba, potvrdila je za agenciju Hina Ljupka Hitrova iz Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Grada Zagreba.

- Imamo dve muške osobe koje su umrle usled pada stabala. Imale su višestruke opovrede glave - rekla je ona.

Dodala je da na području celog grada ima više povređenih osoba, od kojih su neki zadobili teške povrede.

Kako se navodi Županijski centar 112 Zagreb zaprimio je više stotina poziva zbog srušenog drveća i saobraćajne signalizacije po kolovozu i javnim površinama.

Vetar je oštetio krovove brojnih kuća i zgrada.

Podsetimo, jako nevreme zahvatilo je Hrvatsku oko 16 časova i za veoma kratko vreme napravilo haos širom zemlje.

Najteže je, čini se, pogođen Zagreb, gde je vetar čupao drveće. Koliko je nevreme bilo jako najbolje govori podatak da je oborio ogromnu dizalicu kao da je čačkalica.

Prethodno je nevreme protutnjalo kroz Sloveniju. Jedna osoba je stradala na Bledu, prema nezvaničnim informacijama, u pitanju je devojka.

Jedna osoba danas je poginula na Bledu nakon pada drveta koje je srušilo žestoko nevreme, saopštila je policija iz Kranja.

Vremenske nepogode danas popodne zahvatile su Sloveniju, krećući se od zapada ka istoku, i dovelo do velike štete širom zemlje, prenela je agencija STA.

Dodaje se da su dve osobe povređene u udaru groma u kampu kod Mozirja u severnoj Sloveniji, a tri su u šoku.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading