JEZIV UDES U HRVATSKOJ! Dve sestre TRAGIČNO nastradale u frontalnom sudaru

Autor:

Svet

09.06.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U frontalnom sudaru obe su na mestu nesreće izgubile život.

JEZIV UDES U HRVATSKOJ! Dve sestre TRAGIČNO nastradale u frontalnom sudaru

Foto: printscreen/Instagram/Serbia live - Beograd

Smrskano vozilo kod Bubanj Potoka

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u petak, 40 minuta nakon ponoći, u Dicmu u Hrvatskoj su poginule dve ženske osobe od 25 i 21 godinu, a 19-godišnji vozač drugog automobila je lakše povređen, rečeno je u splitskoj policiji, dok se nezvanično saznaje da su život izgubile dve sestre.

Ta se saobraćajna nesreća dogodila na državnom putu u Dicmu nedaleko od Prisoja gde su se sudarila dva automobila marke Mercedes i Škoda. Za volanom Mercedesa je bio 19-godišnjak, dok su u Škodi bile dve devojke za koje se nezvanično saznaje da su sestre, prenosi Index.

U frontalnom sudaru obe su na mestu nesreće izgubile život. Do nesreće je došlo u trenutku kad su pokušale da se uključe u saobraćaj u smeru Splita.

Kako saznaje Slobodna Dalmacija, mlade sestre su bile na proslavi rođendana u jednom ugostiteljskom objektu. Jednoj od njih je juče navodno bio rođendan.

Kada su nameravale da se uključe u saobraćaj, na njih je naleteo Mercedes koji je vozio 19-godišnji vozač. Škoda u kojoj su bile sestre odbačena je barem 30 metara.

O jačini sudara na mestu događaja svedočio je i motor iz Škode koji je odbačen u udaru vozila.

Policija jutros nije imala podatke kolikom brzinom su se vozila kretala. Primarno se to odnosi na Mercedes koji se kretao po glavnom putu. Vozač je alkotestiran i čeka se nalaz krvi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading