ČETVORO MALE DECE ZAROBLJENO U KUĆI: Ogromne poplave ponovo prave haos u Sjenici, voda prodire u stambene objekte (FOTO)

Autor:

Svet

07.06.2023

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poplavljeno je čitavo naselje, voda je u visini 1,5 metara i ušla je u brojna domaćinstva

ČETVORO MALE DECE ZAROBLJENO U KUĆI: Ogromne poplave ponovo prave haos u Sjenici, voda prodire u stambene objekte (FOTO)

Foto: RINA

Kiša jakog inteziteta koja je padala oko sat vremena napravila je haos u Sjenici. Napunila je korito reke Grabovice koja se izlila u samom centru grada, neposredno uz samo šetalište.

Poplavljeno je čitavo naselje, voda je u visini 1,5 metara i ušla je u brojna domaćinstva.

Foto: RINA

 

 

- Četvoro maloletne dece mi je bilo samo u kući. Voda je brzo nadolazila. Stigao sam samo da dvoje blizanaca od osam godina prenesem peške preko vode. Dve starije ćerke su se uz pomoć humanih ljudi evakuisale. Supruga i ja ništa nismo sitgli od stvari da iznesemo, a voda polako prodire u prostorije. Reka stalno nadolazi, plašimo se da će šteta biti ogromna. Ovo je drugi put ove godine kako smo poplavljeni. Na žalost, na terenu još uvek nema ni spasilaca ni predstavnika komunalnih preduzeća. Pojavili su se neki koji imaju gradjevinske mašine kako bi spasili gradjane i bukvalno ih stavljamo na kašike bagera i tako ih prevozimo na suvo - kazao je za RINU, meštanin Edin Mašović.

Foto: RINA

 

 

Predsednik opštine Sjenica Munib Mujagić kazao je da se ogromna količina kiše za kratko vreme sručila i da se osim reke Grabovice izlio i potok Tuhovac i Medorački potok.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading