ĆOPOR OD 15 PASA LUTALICA UMALO ZAKLAO BAKU I BEBU (2)! Mališan ima ujede po licu iako ga je baka branila SOPSTVENIM TELOM! (UZNEMIRUJUĆE/FOTO)

Autor:

Svet

22.04.2023

19:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvogodišnje dete i njegova baka su danas usred bela dana napadnuti od 15 pasa na području industrijske zone Pilana. Naglašavam da nisu nikud skrenuli, nego su bili na stazi kojom inače narod prolazi, napisala je stanovnica Bosanske Krupe koja je objavila sliku iyujedanog deteta.

ĆOPOR OD 15 PASA LUTALICA UMALO ZAKLAO BAKU I BEBU (2)! Mališan ima ujede po licu iako ga je baka branila SOPSTVENIM TELOM! (UZNEMIRUJUĆE/FOTO)

Foto: Shutterstock

Psi lutalice su danas u jutarnjim satima na području industrijske zone Pilana u Bosanskoj Krupi napali dvogodišnje dete i njegovu baku.

 

 

Kako je navedeno, baku i dete je napao čopor kojeg je činilo čak 15 pasa i to se desilo u području kojim građani inače prolaze. Starija žena svojim telom zaštitila je dete.

- Ovo je slika Bosanske Krupe! Dvogodišnje dete i njegova baka su danas usred bela dana napadnuti od 15 pasa na području industrijske zone Pilana. Naglašavam da nisu nikud skrenuli, nego su bili na stazi kojom inače narod prolazi. O povredama njegove bake ne bih detaljisala, već možete zamisliti šta se desi nekome ko telom brani bebu ispod sebe - napisala je stanovnica Bosanske Krupe.

Ono što je posebno problematično je to što prema navodima Bosanskoj Krupi trenutno ne može kupiti vakcina protiv tetanusa.

Iz Policijske stanice Bosanska Krupa su potvrdili da je došlo do napada u jutarnjim satima i naveli su da se radi o lakšim povredama. U toku si istražne radnje i više informacija će biti poznato sutra.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading