CRNOGORSKA POLICIJA UPALA U POGREŠAN STAN TRAGAJUĆI ZA KALUĐEROVIĆEM! Rukometni sudija besan: Podneću krivičnu prijavu

Autor:

Svet

13.04.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tražeći Nena Kaluđerovića crnogorska policija je greškom upala u stan Bogdana Kaluđerovića rukometnog sudije.

CRNOGORSKA POLICIJA UPALA U POGREŠAN STAN TRAGAJUĆI ZA KALUĐEROVIĆEM! Rukometni sudija besan: Podneću krivičnu prijavu

Foto: Profimedia

Crnogorska policija

Službenici Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) izvršili su upad u stan cetinjskog rukometnog sudije Bogdana Kaluđerovića, jer je na njegovim ulaznim vratima gde živi sa ženom i dvoje maloletne dece pisalo njegovo prezime.

U potrazi za Nenadom Nenom Kaluđerovićem policija je upala u pogrešan stan i napravila grešku, pišu Vijesti.

- Jutros u 06:45 sati nakon lupanja otvorio sam vrata nakon čega su policajci upali u stan, i počeli da me maltretiraju u prisustvu maloletne dece i supruge - potvrdio je za Radio Cetinje Bogdan Kaluđerović koji je dodao da će podneti krivičnu prijavu protiv službenika policije.

U momentu davanja izjave Kaluđerović se nalazio kod lekara sa svojom decom koja su pretrpela stres.

Podsetimo, danas se u više crnogorskih gradova sprovodi policijska akcija. Hapšenja su počela jutros u 4 sata u Budvi, Cetinju i Podgorici, a u toj akciji uhapšen je i predsednik Opštine Budva Milo Božović, prenose crnogorski mediji.

Pripadnici Specijalnog policijskog odjeljenja (SPO) i Protivterorističke jedinice (PTJ) tragaju i za Nenadom Nenom Kaluđerovićem, "herojem sa Cetinja".

Neno Kaluđerović je javnosti poznat kao "heroj sa Cetinja", nakon što je prošle godine ispalio smrtonosni metak u cetinjskog masovnog ubicu Vuka Borilovića.

Vuk Borilović je 12. avgusta prošle godine prvo ubio svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njena dva sina, a potom i njihovog kuma Milana Mitrovića (37), zatim svog ujaka Gorana Đurišića (54), a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu Drecun (74), a na kraju Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru Radunović (52).

Borilović, inače, kobnog dana nije hteo da se preda, pa je u njega pucala policija, kao i komšija Nenad Neno Kaluđerović, ali čiji je metak bio koban po njega još nije utvrđeno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading