PAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU U HRVATSKOJ: U padu sa motora zadobili TEŠKE povrede, od sigurne smrti ih spasao kamiondžija!

Autor:

Svet

12.04.2023

23:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do udesa je došlo kada je muškarac izgubio kontrolu nad motociklom.

PAR DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU U HRVATSKOJ: U padu sa motora zadobili TEŠKE povrede, od sigurne smrti ih spasao kamiondžija!

Foto: Shutterstock

Motocikl

Danas poslepodne, nešto posle 15 sati, u Hrvatskoj se dogodila saobraćajna nezgoda na auto-putu A1 kod mosta Krka. U udesu je učestvovao motocikl, odnosno vozač i putnica na motociklu. Prebačeni su u šibensku bolnicu radi utvrđivanja stepena povreda.

Sa motocikla je sleteo italijanski par, nakon čega ih je kamiondžija zaštitio i spasao od naleta drugih vozila, piše Index.hr.

- Do saobraćajne nezgode došlo jer se 63-godišnji italijanski državljanin, upravljajući motociklom "honda" italijanskih registarskih oznaka, nije kretao sredinom obeležene saobraćajne trake na južnoj saobraćajnoj traci auto-puta. Potom je izgubio kontrolu nad motociklom, prešao u traku za preticanje, udario u betonski razdelnik između traka, a od siline udara vozač i putnica padaju preko betonskog razdelnika na severnu saobraćajnu traku auto-puta A1 - naveli su iz policije.

Kako su dodali, od siline udarca i pada, vozač motocikla zadobio je teške telesne povrede opasne po život, a i on i žena zadržani su u Opštoj bolnici u Šibeniku. Iz policije su se zahvalili vozaču kamiona koji se zaustavio ispored para i na taj način ih zaštitio kako ih ne bi udarilo neko vozilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading