MILATOVIĆ ISTI KAO MILO: U Srebrenici je počinjen genocid!

Autor:

Svet

07.04.2023

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Međunarodni sud je rekao da je u Srebrenici počinjen genocid i ja poštujem tu odluku, rekao je Milatović

MILATOVIĆ ISTI KAO MILO: U Srebrenici je počinjen genocid!

Foto: Tanjug/AP

Novoizbarani predsednik Crne Gore Jakov Milatović rekao je da je njegova pozicija po pitanju genocida u Srebrenici vrlo jasna, kao i da osuđuje sve zločine koji su se dogodili.

- Međunarodni sud je bio vrlo jasan i doneo odluku kad je u pitanju Srebrenica... Vrlo je važno da je Međunarodni sud negde individualizovao genocid u Srebrenici. Moja pozicija je u tom smislu vrlo jasna, crnogorski parlament je, takođe, doneo rezoluciju kad je u pitanju Srebrenica - naveo je Milatović

On je poručio i da je važno da kao region, zajednički, donesemo sud o prošlosti koja je bila teška.

- Prošlosti koja je imala jednu Srebrenicu, ali i jedan Jasenovac, prošlosti koja je imala i u Crnoj Gori stvari poput velikog zločina u Pivi, Velici... To su sve stvari koje jasno osuđujem - kazao je Milatović.

Podsetimo, on je prethodno rekao da nije realno da Crna Gora povuče priznanje Kosova

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Janjičar

07.04.2023 18:38

Čudna njuškica...još čudniji stavovi. Proveriti da li je kršten odmah po rodjenju ili je skoro, u Londonu ili Lengliju. Tako da, biće litije opet...do novog Njegoša.