POKUŠAO DA SILUJE KONJA: Uhapšen muškarac (49) iz BiH u Nemačkoj

Autor: Republika

Svet

10.03.2023

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija iz nemačkog grada Gautinga uhapsila je državljanina BiH, starog 49 godina, pod sumnjom da je pokušao da siluje konja na ergeli u blizini mesta Unterbun.

POKUŠAO DA SILUJE KONJA:  Uhapšen muškarac (49) iz BiH u Nemačkoj

Foto: ST/N.MUTIĆ

Ovaj događaj se desio u ponedjeljak uveče kada su nadzorne kamere u konjušnici snimile čoveka koji je prilazio konjima. Sistem se odmah upalio i alarmirao vlasnicu ergele koja je odmah došla na lice mesta, ali je osumnjičeni već pobegao u obližnju šumu. Inače, ovo nije prvi upad ove vrste na ergelu, zbog čega je i postavljen nadzorni sistem.

Zahvaljujući snimcima sa kamere, vlasnica ergele je videla u kom pravcu je pobegao osumnjičeni.

Policija je u blizini ergele pronašla ostavljen auto i trebalo je samo da sačekaju da se osumnjičeni vrati po njega. Baš tako se i desilo, policija mu je napravila zasedu i uhapsila ga.

Foto: ST/N.MUTIĆ

 


Dolaskom veterinara je obavljen pregled konja i  nije utvrđeno da su napastvovani to veče, jer je osumnjičenog nešto verovatno zasmetalo tako da je pobegao u obližnju šumu.

Ipak, na osnovu ranijih snimaka i nekih predhodnih slučajeva, policija ga smatra osumnjičenim za najmanje jedan raniji napad na konja.

Državljanin BiH je priveden, a tokom saslušanja je odbio da sarađuje. Naloženo je da se uzorak DNK da na analizu kako bi se utvrdilo da li će ga teretiti i za ranije slučajeve, kako pišu Nezavisne novine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
ahhaahah

10.03.2023 10:37

pa zar konja bog te ebo

Goran Bojanović

10.03.2023 19:48

Sve mogu da razumem, al na konja. Komšije, komšije?'''