GOVORIO NEPRIMERENO O SPC I SVETOM SAVI: Imam pozvan na saslušanje

Autor:

Svet

05.02.2023

10:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijska uprava iz Prijedora uputila je poziv imamu džamije u Kozarcu, Amiru Mahiću, da u svojstvu osumnjičenog dođe na saslušanje u policijsku stanicu u utorak 7. februara.

GOVORIO NEPRIMERENO O SPC I SVETOM SAVI: Imam pozvan na saslušanje

Foto: YouTube/Printscreen

Naime, u pozivu se navodi da Amir Mahić treba da se javi u Odeljenje protiv terorizma, ekstremizma i istrage ratnih zločina.

Razlog je ispitivanje u svojstvo osumnjičenog zbog osnova sumnje da je izvršio krivično đelo “Javno izazivanje i poticanje nasilja i mržnje” iz člana 359. stav 1. Krivičnog zakona Republike Srpske, prenose vecernjenovosti.ba.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

Amir Mahić

 

Podsetimo, imam je nedavno govorio neprimereno o SPC i Svetom Savi nakon čeka se izvinio, a Islamska zajednica u BiH je pokrenula postupak protiv njega.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ilke

05.02.2023 13:28

Psetina fundamentalna, islamska zajednica treba da se ogradi od izroda. Ovakve nakaze i bez obzira na raligiju, kojoj pripadaju treba skloniti. Takva gamad, podgreva sukobe. Pazi skotina gde je otišla da provocira.