SIN BRANA MIĆUNOVIĆA PRIZNAO KRIVICU I IZVINIO SE POLICAJCIMA: Bili smo pijani!

Autor:

Svet

03.02.2023

10:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci će ostati pri krivičnom gonjenju.

SIN BRANA MIĆUNOVIĆA PRIZNAO KRIVICU I IZVINIO SE POLICAJCIMA: Bili smo pijani!

Foto: Instagram/Đorđe Mićunović, E/stock

Đorđe Mićunović (31), sin Branislava Brana Mićunovića, i njegov brat od ujaka Lazar Kostić (26) priznali su krivično delo koje im se stavlja na teret - sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti.

Oni su u Osnovnom sudu u Nikšiću, na glavnom pretresu koji je vodio sudija Sava Mušikić, poručili da nema razloga da se ne veruje verziji događaja koju su izneli oštećeni policajci Milorad Nedić, Pavle Ognjenović i Duško Mišković.

Priznali su da su krivi, kao i da su 26. novembra prošle godine, kada su uhapšeni u Nikšiću, nakon što su se sukobili ispred svadbenog salona u tom gradu, bili u alkoholisanom stanju, te da nisu bili svesni svojih postupaka.

Obojica su se izvinila povređenim policajcima i rekli da im takvo ponašanje nije svojstveno.

Tužiteljka Sofija Lukovac, koja je zastupala optužnicu, zatražila je da Mićunović i Kostić budu kažnjeni u skladu sa učinjenim delom, dok su oštećeni policajci rekli da ostaju pri izjavi datoj 30. novembra pred tužiocem Anom Doderović i da se pridružuju krivičnom gonjenju, prenose crnogorske Vijesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading