UŽAS U ZAGORU! Pronađeno telo novorođenčeta!

Autor:

Svet

30.01.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je na terenu i istražuje ko je ostavio telo.

UŽAS U ZAGORU! Pronađeno telo novorođenčeta!

Foto: pixabay.com

Hrvatska policija je potvrdila je da je u nedelju oko podneva u Hlevnici u Zagorju pronađeno telo novorođenčeta, piše hrvatski portal 24 sata.

Telo bebe je prevezeno na obdukciju.

- I sad je sve tu puno policije, došli su malopre. Ništa nam ne govore - rekli su novinarima "24 sata" zaposleni restorana u Hlevnici u Zagorju.

Kako Indek nezvanično saznaje, telo bebe pronađeno je na otvorenom. Policija istražuje ko je ostavio telo.

Pojavile su se i nezvanične informacije da je telo ostavljeno sa bačenim otpadom.

Hlevnica se nalazi tik uz granicu sa Slovenijom, desetak kilometara severozapadno od Krapine.

S obzirom na blizinu graničnog prelaza, koji je od Hlevnice udaljen oko kilometar, postoji mogućnost da se istraga proširi i van granica Hrvatske.

Podsetimo, Srbiju je potresla vest da je u Zemunu pronađena beba koja je čak 7 godina bila u zamrzivaču. Za čedomorstvo je optužena majka deteta Lidija M. (45) za koju se veruje da se porodila u kupatilu kuće, a zatim ubila bebu. Dete je sa posteljicom, umotano u kese i peškire stavila na dno zamrzivača, a za zločin se saznalo kada je njen bivši muž Zoran, godinama kasnije, želeo da očisti hladnjak.

Višisud u Beogradu joj je odredio pritvor od 30 dana zbog opasnosti od bekstva i zbog uznemirenja javnosti. Ona je iznela svoju odbranu, a još uvek se čeka nalaz DNK analize kojom će biti utvrđeno da li je Zoran otac deteta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading