ABAZOVIĆ PRVI PREMIJER U SVEMIRU! Gore društvene mreže nakon najave da Crna Gora šalje satelit u svemir! (FOTO)

Autor:

Svet

27.01.2023

15:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Nakon što je premijer Crne Gore Dritan Abazović najavio da ova zemlja uskoro pokreće svemirski program, na društvenim mrežama ne prestaju reakcije.

ABAZOVIĆ PRVI PREMIJER U SVEMIRU! Gore društvene mreže nakon najave da Crna Gora šalje satelit u svemir! (FOTO)

Foto: Printscreen/Twitter/kozica_ermin

Dritan Abazović svemirski program

- Crna Gora pokreće svemirski program – satelit Luča će zasijati u orbiti, napisao je tehnički premijer Crne Gore Dritan Abazović na Tviteru. Ponosan sam na Filipa, Ninu i Nikolu, kao i sve mlade ljude i inovatore koji ovu zemlju žele da učine boljom i drugačijom - napisao je crnogorski premijer Dritan Abazović na Tviteru.

 

 

Ova njegaova objava izazvala je brojne komentare, najčešće šaljive.

- Crna Gora jeste mala, al je svemir obigrala. Jupiter se još okreće, ali Vladi CG uteć neće. I ti Marsu, vragu mali, Crna Gora DUP ti pravi - stihovi su koji su se pojavili na Tviteru nakon njegove objave.

Abazović je vrlo brzo objavio i na Fejsbuku objavu sa šaljivim reakcijama koje su juče preplavile društvene mreže.

Zahvalan sam svima koji su podržali Crnogorski svemirski program, ali i onima koji ni dalje ne veruju. Uz malo podrške i mnogo dobre volje, a sve uz viziju naših inovatora u zemlji i svetu, Luča će nadam se sledeće godine u orbitu. Slede odluke u narednim sedmicama - napisao je Abazović.

 

 

Ajde sa srećom i da te ukrcaju kao jedinog člana posade, pa da budes prvi premijer u svemiru, kako ti i dolikuje - piše u jednom tvitu, dok se većina zapitala da li jedan satelit znači zaista "svemirski program".

Takođe, mnogo je i onih koji su bili kreativni i smetisli Abazovića u svemir na karikaturama i crtežima.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading