KU*VO, JE*EŠ SE ZA 20 EVRA! Teška makljaža dve devojke u ranu zoru ispred pekare: Obe bile pijane!

Autor:

Svet

14.01.2023

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđene su za remećenje javnog reda i mira.

KU*VO, JE*EŠ SE ZA 20 EVRA! Teška makljaža dve devojke u ranu zoru ispred pekare: Obe bile pijane!

Foto: Shutterstock

Hrvatska policija

Dve devojke od 18 i 19 godina proglašene su krivim i osuđene za žestoku tuču koja se dogodila u povratku iz noćnog provoda oko 6.30 časova-

Sitauacija se dogodila sredinom novembra prošle godine ispred pekare Evropa u Novoj Gradiški. Obe devojke bile su pod dejstvom alkohola i remetile su javni red i mir. U presudi piše da je mlađa devojka naduvala 1,28 promila alkohola, dok je druga, devetnaestogodišnjakinja, imala 0,28 promila alkohola u krvi.

- Glasno vičući upućivale su obostrano pogrdne reči i psovke: Pi*ka ti materina, ku*vo jedna obična, ti se je*eš za 20 eura, pogledaj na što ličiš, kravetino - stoji u presudi.

Teške reći upućivale su jedna drugoj više puta, a nakon toga je došlo i do fizičkog obračuna uhvativši se rukama za vrat i kosu i udarivši jedna drugu više puta po glavi i telu. Osamnaestogodišnjakinja je imala vidljive povrede u vidu ogrebotina na licu i vratu, dok druga devojka nije, zaključak je sudije.

Obojica su osuđeni na novčane kazne od 500 kuna (oko 7700 dinara). Policiji moraju platiti i 120 kuna (oko 1850 dinara) za sudske ​​troškove i 80 kuna (oko 1230 dinara) za alkotest. Ukupno, dakle, po 700 kuna, odnosno oko 11000 dinata.

Presuda je konačna i na nju se može izjaviti žalba u zakonom propisanom roku, piše hrvatska Danica, a prenosi Index.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading