DA SAM GA BAREM VIDEO NA VREME, CEO ŠARŽER BIH ISPUCAO U NJEGA: Komšije o ubistvu bebe u Zagrebu

Autor:

Svet

05.01.2023

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goran K. je sinoć nakon svađe sa bivšom partnerkom sekirom napao nju i njenu jednoipogodišnju ćerku koja je od zadobijenih povreda preminula u bolnici.

DA SAM GA BAREM VIDEO NA VREME, CEO ŠARŽER BIH ISPUCAO U NJEGA: Komšije o ubistvu bebe u Zagrebu

Foto: Facebook

Stanari Kozari puteva nakon mučnog napada u kojem je smrtno stradala beba, a njena majka sa teškim povredama glave završila u bolnici, u vidnom su šoku i vrlo su nezadovoljni dolaskom medija u njihovu četvrt.

Jedna od njih sinoć je svedočila stravičnom zločinu, a za Jutarnji list je rekla kako je ubica Goran K.​ (43) bio dobar otac i kako ne zna šta mu se dogodilo.

Na pitanje ko je pomogao žrtvama, kazala je kako je ona zvala Hitnu.

- Ja sam zvala Hitnu i pomogli smo puno, i moj suprug i svi smo pomogli - rekla je kratko.

Drugi stanovnik naselja kazao je kako bi, da je bio u mogućnosti, po svaku cenu sprečio nasilje.

- Da sam ga barem video na vreme, ispucao bih ceo šaržer u njega da ga sprečim da ubije dete, bez obzira na posledice - rekao je.

Podsetimo, Goran K. je sinoć nakon svađe sa bivšom partnerkom sekirom napao nju i njenu jednoipogodišnju ćerku koja je od zadobijenih povreda preminula u bolnici.

Nakon mahnitog napada dao se u beg automobilom, a onda je nazvao brata svoje bivše i priznao mu zločin, a ovaj mu je poručio da će ga ubiti ako to ne učini sam. Ubica je potom na autoputu A3 izašao iz vozila i bacio se pod nadolazeći kamion.

I brat napadnute žene i ubica žive u istoj četvrti u kojem i žrtve, samo nekoliko kuća udaljeni jedni od drugih.

Policija je izvestila kako je u sredu uveče u roku od 12 minuta primila više poziva koja su upućivala na nasilje u porodici na području Peščenice. Prvi poziv je uputila 42-godišnja žena koja je prijavila zlostavljanje od strane najverovatnije pijanog bivšeg supruga. Nakon toga, usledila su još dva poziva, jedan o svađi na putu, a potom i povređivanju osoba sekirom, piše Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading