POLICIJA O STRAVIČNOJ NESREĆI U PRIJEDORU: Utvrđuju činjenice u vezi sa padom aviona

Autor:

Svet

31.12.2022

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policijskoj upravi Prijedor danas u 14.50 prijavljeno je da se u blizini aerodroma u Prijedoru srušio sportski avion i da su dve osobe poginule.

POLICIJA O STRAVIČNOJ NESREĆI U PRIJEDORU: Utvrđuju činjenice u vezi sa padom aviona

Foto: shutterstock

Policija na terenu

Oni su dodali da je o nesreći obaveštena Direkcija za civilno vazduhoplovstvo BiH, dežurni tužilac OJT Prijedor i Tužilaštva BiH koji je nadležan za ovu nesreću, piše Srpskainfo.

Nakon primljene informacije o avionskoj nesreći na području Prijedora, dežurni tužilac Tužilaštva BiH, dao je upute policijskim agencijama i nadležni telima za civilno vazduhoplovstvo, kojima je tražio osiguranje mesta događaja, kao i poduzimanje svih potrebnih aktivnosti, kako bi se utvrdili svi detalji i informacije u vezi sa nesrećom.

U Tužilaštvu BiH su rekli da će biti obavljeno prikupljanje svih podataka i dokumentacije o navedenom letu, avionu, mestu uzletanja, predviđenom kretanju, kao i osobama koje su upravljale i nalazile se u letelici, kao i svim drugim okolnostima, potrebnim za utvrđivanje svih činjenica povezanih sa nesrećom u kojoj ima smrtno stradalih osoba.

Kako je Srpskainfo objavila poginuli su Ljubiša Aramanda i njegova ćerka Andreja, a nesreća se dogodila oko 15 časova, piše Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading