UŽAS I JEZA U KOZARSKOJ DUBICI: Rotvajler izujedao decu na igralištu - jedno teško povređeno!

Autor:

Svet

25.12.2022

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Decu je u Kozarskoj Dubici u BiH izujedao vlasnički pas.

UŽAS I JEZA U KOZARSKOJ DUBICI: Rotvajler izujedao decu na igralištu - jedno teško povređeno!

Foto: pixabay.com

Rotvajler

Dvoje dece starosti 10 i 11 godina povređeno je u petak kada ih je na igralištu u Kozarskoj Dubici napao rotvajler, a jedno od njih je zadobilo teže povrede, potvrđeno je "Nezavisnim".

Sve se desilo na igralištu u Ulici Miroslava Antića, a jedno dete je prevezeno u prijedorsku bolicu.

Iz Policijske uprave Prijedor potvrdili su da su službenici Policijske stanice Kozarska Dubica dobili prijavu da je na igralištu pas napao i ugrizao dvoje maloletnika.

Kako navode iz policije, povređenima je ukazana lekarska pomoć u Domu zdravlja Kozarska Dubica i u bolnici Prijedor.

Dodaju da je policija preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti, te da je vlasnik psa ubrzo pronađen i protiv njega sledi podnošenje zahteva nadležnom sudu za pokretanje prekršajnog postupka.

O svemu je obavešten veterinarski inspektor radi preduzimanja daljih radnji.

Prema pričama očevidaca navodno je u pitanju pas koji nije imao ogrlicu, a sumnja se da su ga bivši vlasnici pustili na ulicu i da sada slobodno luta, te se plaše novog napada.

Veliki problem u celom regionu sa psima na ulici je neogovorno vlasništvo. Pre svega mnogi vlasnici ne kastriraju svog psa, te ga tokom vremena za parenje puštaju da se viđa sa drugim psima, pa čak i sa grupom pasa, te onda nastaju štenci za koje se najčešće ne zna ni gde završavaju. Mnogi od njih budu izbačeni na ulicu.

Neretko se dešava, da vlasnici čak i svog jednog ljubimca izbace na ulicu usled nedostatka mogućnosti da se dalje staraju o njemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading