MUK ZBOG DARKOVE SMRTI - MALA SARA (12) OSTAJE SAMA: Poznato kada će biti sahranjen "Otac hrabrost", borio se za svoje dete koje ima cerebralnu paralizu (FOTO)

Autor:

Svet

26.11.2022

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

"Otac hrabrost" je mukotrpno radio tokom noći kako bi mogao da brine o ćerki u toku dana.

MUK ZBOG DARKOVE SMRTI - MALA SARA (12) OSTAJE SAMA: Poznato kada će biti sahranjen "Otac hrabrost", borio se za svoje dete koje ima cerebralnu paralizu (FOTO)

Foto: facebook.com/printscreen

Darko Vujinović

Darko Vujinović, Banjalučanin i samohrani otac, koji je preminuo u 45. godini biće sahranjen sutra u 12 časova na groblju Sjenica u naselju Starčevica.

Darko Vujinović (45), samohrani otac male Sare (12), koja boluje od epilepsije i cerebralne paralize, postao je poznat kao “Otac hrabrost” nakon priče o njemu. Naime, on je noću mukotrpno radio, a danju brinuo o Sari.

Darko je godinama bolovao od dijabetesa tipa 1, a nedavno je operisao tromb na srcu, te su bile pokrenute brojne akcije za prikupljanje pomoći za lečenje. Vujinović je bio stalno na utakmicama banjalučkog Borca.

Redovno je pratio sve sekcije i klubovi su često organizovali akcije prikupljanja pomoći za njegovu kćerku Saru. Nažalost na kraju je i on oboleo i završio u bolnici.

 

 

Darkova kćerka Sara (12) boluje od cerebralne paralize i epilepsije, a o njoj su se brinuli baka i deda u danima dok je Darko bio hospitalizovan, prvo na Vojno-medicinskoj akademiji u Beogradu, a potom i u Univerzitetsko-kliničkom centru u Banjaluci.

Nažalost nakon toga su došle tragične vijesti da ovu bitku vredni Darko nije dobio.

 

 

Mala Sara je sada ostala sama sa bakom i dedom, koji su vodili računa o njoj dok je Darko boravio u bolnici.

Njegov lik i delo će ostati upamćeni kroz tekstove o borbi za Sarino zdravlje i bolje životne i zdravstvene uslove. Darko je uglavnom radio je noću, a dane je provodio sa kćerkom kako bi joj pružio što ispunjenije detinjstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading