ISPLIVALA JOŠ JEDNA FOTOGRAFIJA IGORA VUKOTIĆA, NOVOG ŠEFA ŠKALJARSKOG KLANA! Slikan u zatvoru! Pobegao iz brazilskog kazamata i od tada niko ne zna gde se nalazi! (FOTO)

Autor:

Svet

05.11.2022

23:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedavno je javnost prvi put videla kako zapravo izgleda Kotoranin Igor Vukotić, jedan od vođa škaljarskog klana, koji je u bekstvu već 10 godina, a sada je isplivala i njegova nova fotografija.

ISPLIVALA JOŠ JEDNA FOTOGRAFIJA IGORA VUKOTIĆA, NOVOG ŠEFA ŠKALJARSKOG KLANA! Slikan u zatvoru! Pobegao iz brazilskog kazamata i od tada niko ne zna gde se nalazi! (FOTO)

Foto: printscreen/libertaspress

Igor Vukotić i Igor Dedović

Naime, Igor Vukotić, brat ubijenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića, nalazi se na crvenoj Interpolovoj poternici, a između ostalog sudi mu se i za pokušaj ubistva dvojice "kavčana" Miloša Radonjića i Vojina Stupara u Kotoru.

 

 

Prema nezvaničnim saznanjima, nova fotografija Igora Vukotića nastala je 2014. godine dok je bio na odsluženju zatvorske kazne u Brazilu.

- Igor Vukotić je te 2014. godine bio u brazilskom zatvoru, navodno je uhapšen zbog droge - kaže izvor upoznat sa prilikama u podzemlju i dodaje da se Vukotić već u decembru iste godine našao na slobodi.

- On je uspeo da pobegne iz tog zatvora, uz pomoć trojice Srba. Napravio je filmski plan za bekstvo - kaže sagovornik i nastavlja:

Tada je imao tri pomagača iz Srbije i razradio je celu taktiku. Bekstvo se, navodno, dogodilo kada je bio na lekarskom pregledu. "Škaljarac" je ušao u ordinaciju, a ispred vrata su ga čuvala tri stražara.

Kako navodi izvor Kurira, koji tvrdi da je dobro upoznat sa dešavanjima u škaljarskom klanu, Vukotić je iskočio kroz prozor, dok je navodno bio na pregledu kod lekara.

- Iskočio je kroz prozor, dok čuvari nisu imali pojma šta se događa u ordinaciji. Trčao je nekih 70 metara i iza ugla su ga čekala kola s trojicom saradnika, koji su ga prebacili na tajnu lokaciju - kaže sagovornik.

Od tada niko, sem najbližih saradnika, navodno ne zna gde se nalazi Igor Vukotić, koji iako je u bekstvu, "vuče konce" u ovom kotorskom klanu.

Igor Vukotić je za 10 godina bekstva pretrpeo ozbiljne udarca od kavačkog klana. Poslednja likvidacija koja je uzdrmala Igora je likvidacija njegovog brata Jovana Vukotića pre dva meseca u Istanbulu. Samo nekoliko meseci pre toga ubijena su još dva bitna "škaljarca" Milić Minja Šaković i Goran Vlaović.

Republika

Foto: pixabay.com/printskrin

Jovan Vukotić

 

- U aprilu 2019. Igoru je ispred kućnog praga u kotorskom naselju Dobrota maskirani napadač ubio oca Veselina Vukotića, a on mu je tada, iako, je bio u bekstvu dao čitulju - podseća izvor i dodaje da je Igora veoma potreslo i ubistvo Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u januaru 2020. godine u Atini. Imenjaci su bili veoma bliski prijatelji.

Glavi kuće Vukotić, tada su oba sina dala čitulje, iako je tog aprila 2019. sada već pokojni Jovan bio u zatvoru, a Igor u bekstvu, gde se i danas nalazi.

Podsetimo, rat između kavačkog i škaljarskog klana do istrebljenja traje od 2014. godine zbog nestanka vrednog tovara kokaina u Valensiji. To je bio okidač da se do tada jedinstveni klan iz Kotora podeli u dva tabora - "kavački" na čijem čelu su navodno odbegli Radoje Zvicer i Slobodan Kašćelan, koji se nalazi u spuškom zatvoru, i na "škaljarski" klan na čijem čelu su bili ubijeni Igor Dedović i Jovan Vukotić, kao i odbegli Igor Vukotić.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading