UHAPŠEN RADNIK PUMPE: Snimao Mladena Dulića

Autor:

Svet

29.10.2022

18:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je osumnjičen za neovlašćeno snimanje.

UHAPŠEN RADNIK PUMPE: Snimao Mladena Dulića

Foto: Printscreen

Mladen Dulić i radnik koji ga je snimao

Policija je uhapsila V. T., radnika benzinske pumpe sa video-snimka na kojem je prikazan kako snima Mladena Dulića (22) iz Laktaša, koji se ubio, prenosi Alo.

Podsetimo, Mladen Dulić (22) iz Laktaša ubio se nakon što se na društvenim mrežama masovno delio video snimak na kom traži posao na jednoj pumpi.

O Mladenovoj smrti pisali su među prvima na Fejsbuk profilu grupe „Crna lista poslodavaca RS“:

Stop nasilju nad radnicima, a ovima koji su zbog snimka poslali u smrt mladog čoveka mogu poručiti, njegova smrt je vama na duši.

Sudeći po komentarima koji su ljudi ostavljali na društvenim mrežama, mladić je na jednoj benzinskoj pumpi tražio posao gde je ismejan. Korisnici mreža pišu da znaju koja pumpa je u pitanju i da su prepoznali osobu koja sa mladićem razgovara.

“Ja ovog momka znam godinama. Divno dete bio. Ružno i žalosno i na dušu svakom od tih”, “Velika tuga za porodicu, počivaj u miru dobri dečače. I sramota za čitave Laktaše i za sve ljude koji su se mogli smejati ovom nedužnom detetu koje je pokušavalo da se bori”, “Smeju se momku koji traži posao… Stvarno je vreme za atomsku”, neki su od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Segamegacar

30.10.2022 07:05

I đavo se u paklu smije ....