TRAŽIO POSAO NA PUMPI, RADNICI GA SNIMALI I ISMEVALI! Mladen se ubio nakon što se snimak proširio na društvenim mrežama!

Autor:

Svet

29.10.2022

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić M.D. (22) iz Laktaša ubio se nakon što se na društvenim mrežama masovno delio video snimak na kom traži posao na jednoj pumpi.

TRAŽIO POSAO NA PUMPI, RADNICI GA SNIMALI I ISMEVALI! Mladen se ubio nakon što se snimak proširio na društvenim mrežama!

Foto: Printscreen/Twitter

Samoubistvo Mladena Dulića

- Stop nasilju nad radnicima, a ovima koji su zbog snimka poslali u smrt mladog čoveka mogu poručiti, njegova smrt je vama na duši - napisano je na Fejsbuk profilu grupe „Crna lista poslodavaca RS“.

Oni su objavili status koji se širi društvenim mreža.

Jedan vredni dečak je samo tražio posao, ali nije imao sreću na tom putu (zbog video snimka koji se delio na mrežama, izvršio je samoubistvo), pa je odlučio da ide na neko drugo, neko bolje mjesto, gde ima ljudi… Nadam se, da će na tom putu dobiti svoja krila i da će odleteti u raj, da mu se povređena dečja duša smiri… M. D. je danas zauvek otišao, a samo je tražio posao… Zadnje što je rekao je: “Ne mogu ja ovo izdržati”. Mirno spavaj dobri dečače, neka te anđeli čuvaju – navodi se u tom Fejsbuk statusu.

Sudeći po komentarima koji ljudi ostavljaju, mladić je na jednoj benzinskoj pumpi tražio posao gde je ismejan. Korisnici mreža pišu da znaju koja pumpa je u pitanju i da su prepoznali osobu koja sa mladićem razgovara.

“Ja ovog momka znam godinama. Divno dete bio. Ružno i žalosno i na dušu svakom od tih”, “Velika tuga za porodicu, počivaj u miru dobri dečače. I sramota za čitave Laktaše i za sve ljude koji su se mogli smejati ovom nedužnom detetu koje je pokušavalo da se bori”, “Smeju se momku koji traži posao… Stvarno je vreme za atomsku”, neki su od komentara.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vaske

29.10.2022 17:07

To sto su mu uradili idioti trebaju biti krivicno gonjeni to je i zakonom propisano...

Bane

31.10.2022 16:49

@Vaske - Sad je kasno za sankcije.Možda tu nije bilo loše namere,ali je uništen jedan mlad život.Rugajte se sami sebi svi vi koji imate bilo šta sa ovim snimkom sram vas bilo,nadmeni i moćni u svojim očima našli ste da se ismevate slabijem od sebe gnjide jedne.Iskreno saučešće porodici tragično nastradalog deteta i neka mu Bog oprosti što je digao ruku na sebe.Roditelji čuvajte svoju slabu decu od ljudskih gnjida