PRIVEDEN MLADIĆ U SPLITU: Slomio čoveku vilicu, pa se izvinjavao!

Autor:

Svet

07.10.2022

19:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osamnaestogodišnji tinejdžer priveden je danas u Splitu zbog nanošenja teških telesnih povreda pedesetšestogodišnjem taksisti.

PRIVEDEN MLADIĆ U SPLITU: Slomio čoveku vilicu, pa se izvinjavao!

Foto: Tanjug/AP

Sudija Županijskog suda u Splitu odredio je pritvor mladiću (18) koji se sumnjiči da je pre nekoliko dana pretukao i tom prilikom slomio taksisti (56) vilicu. 

U ranim jutarnjim časovima nekoliko mladića je, vrlo verovatno u alkoholisanom stanju, zaustavilo taksi vozilo. Međutim, u toku vožnje, tinejdžeri su vozaču tražili da napravi saobraćajni prekršaj pravljenjem polukružnog skretanja kako bi ih ostavio tačno ispred prodavnice u kojoj su planirali da kupe krofne. 

Iako je prodavnica bila odmah preko puta, mladići su navaljivali na taksistu, ali vozač nije želeo da načini prekršaj. Nakon upornog ubeđivanja, vozač je zamolio mladiće da napuste taksi vozilo što je razljutilo jednog od njih. 

Bahati tinejdžer počeo je tada da pesnicama udara taksistu, kome je konstatovana fraktura vilice. 

Incident se dogodio u Dubrovačkoj ulici, a mladić se nalazi u istražnom zatvoru.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading