VEROVALA SAM U BOGA I NAROD: Jelena Trivić proglasila pobedu na izborima za predsednika Republike Srpske, Dodik tvrdi da ima NEDOSTIŽNU PREDNOST

Autor:

Svet

02.10.2022

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Istakla je da će pratiti Srbiju.

VEROVALA SAM U BOGA I NAROD: Jelena Trivić proglasila pobedu na izborima za predsednika Republike Srpske, Dodik tvrdi da ima NEDOSTIŽNU PREDNOST

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

"Pobeda, pobeda" i "Jelena, Jelena" orilo se prostorijama izbornog štaba PDP dok se čekalo obraćanje Jelene Trivić, kandidata ove partije za predsednika RS.

Branislav Borenović rekao je da je da jasno da je razliku nemoguće stići, da je predsednik Republike Srpske Jelena Trivić, piše Srpskainfo.

- Da, ovo je bila pobeda naroda. Punog srca mogu reći da smo imali tešku kampanju, ali verovala sam u Boga i narod Republike Srpske - rekla je ona.

Istakla je da će pratiti Srbiju, a ne ono što je "Dodik radio sa Milanovićem".

- Naša misija je da sačuvamo narod RS, a narod nestaje. A narod je čuvar Republike Srpske - poručila je ona i najavila konačan obračun sa kriminalom. Rekla je da je ovo tek početak pobeda u miru.

Uverena je u pobedu, a kaže da je čestitke već počela da prima.

Dodik tvrdi da on vodi

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Milorad Dodik

Oko jedan čas posle ponoći obratio se i Dodik, koji je naveo da on kao kandidat ima prednost koja je nedostižna. On je rekao da je ova stranka postigla maksimalan i dobar rezultat i naglasio da je nesumnjiva pobeda Željke Cvijanović za srpskog člana Predsjedništva BiH.

- Što se tiče izbora za predsednika Republike Srpske, mi se trudimo da damo tačne podatke - rekao je Dodik, navodeći da ima značajnu prednost, ali da će sačekati potpunije podatke.

- U ovom trenutku ne mogu ni sam da kažem da je ovo potpuno pobeda, ali imajući tendencije mogao bih to da učinim, ali dovoljno sam ozbiljan - rekao je on.

Dodik je rekao da je osvojio 235.692 glasa, a kandidat PDP-SDS Јelena Trivić 209.167.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading