JEDNA OSOBA UBIJENA, DRUGA TEŠKO RANJENA! Napadač jedva savladan, pokušao i sopstvenu kuću da zapali! Detalji drame u Karlovcu! (VIDEO)

Autor:

Svet

16.09.2022

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Lemić Brdu nedaleko Karlovca večeras je došlo do obračuna u kojem je jedna osoba ubijena, a još jedna teško ranjena.

JEDNA OSOBA UBIJENA, DRUGA TEŠKO RANJENA! Napadač jedva savladan, pokušao i sopstvenu kuću da zapali! Detalji drame u Karlovcu! (VIDEO)

Foto: Tanjug

Zločin je počinjen iz vatrenog oružja, a ljudi svedoče da su čuli pucnje iz automatskog oružja.

Policija je brzo opkolila područje, stigla je i hitna, ali ranjenom muškarcu nisu mogli prići jer počinitelj nije bio pod kontrolom policije.

Policija je potvrdila je da je u u sumanutom pohodu ubijen stariji muškarac, a još jedna osoba je teško ranjena.

Radio Mrežnica javlja da je počinitelj stariji muškarac koji je nakon što su na teren stigli pripadnici ATJ Lučko uhapšen u 20,25 sati.

Reč je o osoba s Lemić Brda, svedoci javljaju da je želeo da zapali i sopstvenu kuću. 

O svemu se oglasila i policija:

- Danas nešto pre 18.30 sati policija je dobila dojavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u naselju Lemić Brdo, grad Karlovac. Na mesto događaja brzo su upućeni policijski timovi, a na mestu događaja zatečena jedna mrtva i jedna ranjena osoba. Policijski službenici ubrzo su u mestu Lemić Brdo pronašli osobu koja se dovodi u vezu s ovim događajem te je navedena osoba pod nadzorom policije. Na terenu ne postoji nikakva opasnost za građane i meštane navedenog naselja.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading