Trag mu se izgubio pre 10 godina! Oglasio se samo kad mu je UBIJEN OTAC! GDE JE VUKOTIĆEV BRAT IGOR KOJI JE OSTAO NA ČELU "ŠKALJARA"!??

Autor:

Svet

09.09.2022

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić ubijen je sinoć u Turskoj, a njegov brat Igor, za kog se sumnja da je takođe bio jedan od vođe klana, krije se već 10 godina.

Trag mu se izgubio pre 10 godina! Oglasio se samo kad mu je UBIJEN OTAC! GDE JE VUKOTIĆEV BRAT IGOR KOJI JE OSTAO NA ČELU "ŠKALJARA"!??

Foto: ST/P. DIVAC/printskrin

Ne zna se gde je i šta radi, a oglasio se samo jednom i to čituljom nakon smrti oca Veselina.

Braća su tada dala čitulje u jednim novinama, svako po jednu stranu. Jovan Vukotić se tom prilikom od oca oprostio iz zatvora, dok je njegov brat Igor i tada bio u u bekstvu.

- Moram da te pozdravim poslednji put na ovakav način, Oče moj, uzdanice, dobročinitelju, junače moj!!! Zapamti da nas niko ne može razdvojiti, nikad! Počivaj mi u našem miru Čevskom, sa braćom svojom! Neka ti je vječna slava i hvala ti! Voli te beskrajno tvoj sin Igor - napisao je Igor negde iz bekstva.

Igor se nalazi na crvenoj Interpolovoj poternici zbog sumnje da je organizovao više likvidacija i godinama unazad uspeva da pobegne policiji.

On često dovodi u vezu sa raznim krivičnim delima, najviše švercom narkotika iz Latinske Amerike u Zapadnu Evropu, mada, konkretnih dokaza uz pomoć kojih bi se eventualno smestio iza rešetaka, kao i što je bio slučaj kod Jovana, nema, piše Kurir.

Ponekad se pojavi informacija u crnogorskim medijima da je lociran u nekoj od evropskih država, međutim, tačnih informacija o njegovom kretanju i dalje nema.

Republika

Foto: Public

Čitulja koju je Igor Vukotić posvetio ocu

 

Ono što je poznato, jeste da se protiv njega vodi istraga zbog navodnog pokušaja ubistva dvojice pripadnika suparničkog "kavačkog klana"  Miloša Radonjića i Vojina Stupara.

Pre dve godine Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore obustavilo je istragu protiv Igora Vukotića i Podgoričanina Đura Vujovića, a koja se vodila zbog sumnje da su stvorili kriminalnu organizaciju i 2017. godine u Podgorici pokušali da ubiju Andrijevčanina Sašu Dukića (41).

- Nema dokaza da su izvršili krivično delo koje im je stavljeno na teret - rekla je tada specijalna tužiteljka Sanja Jovičević i dodala:

- Iz iskaza svedoka i oštećenog ne može se utvrditi koliko je osoba bilo u "audiju" iz kog je pucano na Dukića.

Inače, u toj istrazi Vukotić nije saslušan, jer je nedostupan istražnim organima, a Dukić je tužiocima rekao da Kotoranin nije imao razlog da ga ubije.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading