POLICIJA PRETRESLA KUĆU MASOVNOG UBICE SA CETINJA! Evo i šta su našli!

Autor:

Svet

16.08.2022

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Kuća Borilovića, kako je saopšteno, pretresena je po naredbi nadležnog sudije za istragu.

POLICIJA PRETRESLA KUĆU MASOVNOG UBICE SA CETINJA! Evo i šta su našli!

Foto: rintskrin/Instagram/socijaldemokratecrnegore/Tanjug

Iz Uprave policije je zvanično saopšteno da je pretresom kuće Cetinjanina Vuka Borilovića pronađeno 4.200 evra i osam metaka za lovačku pušku.

Kuća Borilovića, kako je saopšteno, pretresena je po naredbi nadležnog sudije za istragu, prenose crnogorske Vijesti.

Policija na kući masovnog ubice Vuka Borilovića nije pronašla kamere, ali su izuzeli snimke nadzornih kamera postavljenih na nekoliko objekata u blizini.

- Proverom kamere nisu pronađene. Sa nekoliko lokacija policija je izuzela snimke sa video nadzora za koje se smatra da mogu dati podatke o navedenom događaju - rekli su iz UP.

Iz te bezbednosne institucije ponovili su da je vreme početka upotrebe vatrenog oružja “okvirno” i da je do tog podatka policija došla preduzimanjem izviđajnih mera i radnji.

- Načelnik (Dalibor) Šaban je gostujući na TV Vijesti saopštio precizno: Vreme od momenta kada je izvršilac počeo sa ubistvima je otprilike oko 15.23 sati, kažem oko, jer to treba da se utvrdi... Tačno vreme početka zločina utvrdiće se istragom, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena - odgovorili su iz UP.

Borilović (34) ubijen je nakon što je prethodno usmrtio 10 komšija, među kojima dvoje dece, a teško ranio njih šestoro.

Tragedija na Cetinju dogodila se u petak, 12. avgusta.

Tokom kravave drame Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

Bonus video:

 

Komentari (0)

Loading