Milo nije pozivao na "Oluju"!

Autor:

Svet

09.08.2022

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Jovan Jole Vučurović reagovao je povodom autorskog teksta predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i kazao kako je dirljivo što "lider kartela svoju političko-kriminalnu karijeru privodi kraju autorskim tekstovima".

Milo nije pozivao na "Oluju"!

Foto: facebook/Demokratskifront

Naslov originalnog teksta Republike sadržao je dezinformacije koje su upućivale na to da Milo Đukanović preti Srbima da će biti proterani kao u "Oluji", što nije tačno.

Đukanović se jeste osvrnuo na aktuelno društveno-političku situaciju i izneo svoj stav o, kako je naveo, pogubnosti politike srpskog nacionalizma koji je, kako je ocenio rezultirao pogubnim posledicama za veliki broj Srba koji su tokom akcije Oluja morali napustiti svoje domove u Hrvatskoj.

Ipak, tekst koji je napisao ne sadrži pretnje Srbima iz Crne Gore da će biti proterani kao u akciji "Oluja", niti je rekao da ih treba proterati, niti likvidirati… 

Nakon analize portala raskinkavanje.me naslov je promenjen i sada sadrži tačne informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading