TUŽNE SLIKE SA PLAŽE U ALBANIJI! Lutka čeka devojčicu koju je policajac ubio gliserom!

Autor:

Svet

08.08.2022

08:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na plaži Himara kod Potama, na kojoj je život izgubila Džonada Avdija (7), nakon što ju je ubio čamac kojim je upravljao policajac Arjan Tase dok se kupala sa ocem u moru, ljude su ostavili cveće i lutku.

TUŽNE SLIKE SA PLAŽE U ALBANIJI! Lutka čeka devojčicu koju je policajac ubio gliserom!

Foto: Printscreen/Facebook/Ora News

Kako se vidi na fotografijama koje je objavila novinarka Esmeralda Keta, plaža je pusta, a na ležaljkama i dalje stoje stvari za koje se pretpostavlja da pripadaju porodici nesrećne devojčice.

- Tužno jutro u Potami danas. Lutka koja čeka devojčicu da se igra, cvet, porodična odeća je i dalje na ležaljkama i plaža je potpuno prazna. Svi su otišli, otišli da spasu decu jer nismo znali kako da im napravimo sigurno mesto. Danas smo svi krivi, nevina je postala anđeo - piše ispod objave.

 

 

Potreseni tragedijom, turisti su juče ujutro napustili plažu ali i obližnji hotel u znak protesta i solidarnosti sa porodicom koja je izgubila sedmogodišnju ćerku.

Podsetimo, policajac Arjan Tase uhapšen je zbog sumnje u ubistvo nakon što je gliserom u velikoj brzini udario u sedmogodišnju Džonadu Avdiju i usmrtio je, a potom izašao na kopno i potukao se sa njenim ocem.

Još 15 policajaca koji je trebalo da čuvaju vode u vreme incidenta je otpušteno, preneo je “Indipendent”.

Devojčica (7), poreklom iz Albanije, igrala se u moru na plaži Himara kod Potama na jugu zemlje, kad ju je udario gliser. Tragičan incident dogodio se u utorak oko 14.00 sati.

Tase, koji je tada bio van dužnosti, uhapšen je, a u međuvremenu su se pojavile slike njegove tuče sa ocem devojčice Bledarom Avdijom, prenosi Blic.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading