UŽAS U TESLIĆU! Pas napao decu, otac dečaka ga obesio na drvo!

Autor:

Svet

03.08.2022

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na području Teslića sinoć je N.A. obesio psa rase pit bul, zbog toga što je taj pas pre togao napao njegovog devetogodišnjeg sina, potvrđeno je za Srpskainfo.

UŽAS U TESLIĆU! Pas napao decu, otac dečaka ga obesio na drvo!

Foto: pixabay.com

Kako Srpskainfo saznaje sve se dešavalo sinoć oko 21.10 časova u selu Đulići.

Nekoliko osoba je bilo u dvorištu kod Nedeljka M, a gde je bio pas pit bul koji je bio svezan lancem. U susednom dvorištu bilo je više dece koje se igralo. U jednom trenutku pas se otkinuo sa lanca i preskočio u dvorište među decu – ističe sagovornik.

Dodaje da su se deca prepala i počela da vrište i dozivaju pomoć.

Otac jednog od deteta je odmah istrčao iz kuće i uspio uhvatiti psa za lanac. Najverovatnije ga je uspeo nekako ošamutiti i zatim ga je obesio na drvo u blizini kuće – pojasnio je izvor Srpskainfo.

Nakon toga i taj čovek, ali i vlasnik psa je sve to prijavio policiji.

Republika

Foto: pixabay.com

Hitna služba

U PU Doboj su rekli da je sinoć oko 21.10 časova Policijskoj stanici Teslić prijavljeno da je više osoba verbalno napalo M.A. i njegovo društvo dok su bili kod N.M. a potom da su obesili psa pit bul.

Istog dana oko 21,15 časova, obratio se i N.A. koje je prijavio da je udavio psa vlasništvo N.M. iz razloga što je isti u dvorištu njegove porodične kuće napao njegovog devetogodišnjeg sina – pojasnila je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

O navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj koji se izjasnio da navedeno ima obeležje krivičnog dela "Mučenje i ubijanje životinja".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading