Nenada Periša ne prolazi tuga za njegovim Matejom! RASPLAKAO REGION potresnim rečima: I zvaću tvoje ime i drži moje oči iznad talasa, u zagrljaju tvome počivaće duša moja

Autor:

Svet

05.07.2022

09:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema sumnje da na Nenadovu tugu niko nije imun, te da je ova pesma rasplakala region.

Nenada Periša ne prolazi tuga za njegovim Matejom! RASPLAKAO REGION potresnim rečima: I zvaću tvoje ime i drži moje oči iznad talasa, u zagrljaju tvome počivaće duša moja

Foto: Republika.rs

Nenad Periš

Nenad Periš, otac tragično stradalog Splićanina Mateja Periša, na društvenim mrežama objavio je pesmu “Oceans” grupe Hillsong United i rasplakao sve, jer se veruje da je pesmu posvetio tragično preminulom sinu.

 

 

Tekst pesme glasi:

Dozivaš me na vodu, velika nepoznanice

gde noge mogu propasti

I tamo te nalazim u tajni

U dubokim okeanima moja vera će ostati

I zvaću tvoje ime

I drži moje oči iznad talasa

Kada okeani porastu

U zagrljaju tvome počivaće duša moja

Jer ja sam tvoj i ti si moj.

Republika

Foto: Facebook, ST-V.Lukić

Matej Periš

 

Nema sumnje da na Nenadovu tugu niko nije imun, te da je ova pesma rasplakala region, a ispod objave nizali su se komentari, gde su ljudi upućivali reči utehe Nenadu i izjavljivali saučešće.

Podsetimo, Matej Periš nestao je u noći između 30. i 31. decembra prošle godine u Beogradu, u koji je došao sa šestoricom prijatelja iz Splita na doček Nove godine. Matej je bez objašnjenja napustio klub “Gotik”, a nadzorne kamere zabeležile su kako trči beogradskim ulicama i spušta se do reke Save, nakon čega mu se izgubio svaki trag.  Splićanin je pronađen 18. maja ove godine kada je njegovo telo isplivalo na površinu Dunava.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading