Kazahstanka prebila DVOJICU CRNOGORACA! Tuča na terasi apartmana u Budvi! Kad nije više mogla da bije rukama, dohvatila se SKUPOCENE VAZE!

Autor:

Svet

17.06.2022

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popili kazne od po 350 evra.

Kazahstanka prebila DVOJICU CRNOGORACA! Tuča na terasi apartmana u Budvi! Kad nije više mogla da bije rukama, dohvatila se SKUPOCENE VAZE!

Foto: youtube.com/Barinfo Tv

Budvanska policija preksinoć je intervenisala nakon što je prijavljen incident u naselju Gospoština iznad Staroga grada.

Kako saznaje Jadran Budva, došlo je do tuče državljanke Kazahstana i dva Budvanina na terasi jednog apartmana u ranim jutarnjim satima.

Protiv njih su podnete prekršajne prijave zbog kršenja javnog reda i mira. Oni su se potukli i razmenjivali udarce, da bi u jednom trenutku Kazahstanka uzela skupocenu vazu i gađala jednog od Budvanina.

Oni su saslušani u Sudu za prekršaje gde su im izrečene novčane kazne od po 350 evra - Kazahstanki i 29 -godišnjem Budvaninu, dok šest godina mlađi Budvanin nije kažnjen, on je na sebi imao vidne ogrebotine od tuče.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading