Odbornica iz Srebrenice udarila dete automobilom i pobegla sa mesta nesreće! Policija je uhapsila, dečak se bori za život!

Autor:

Svet

11.06.2022

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak na petak veče odbornik Demokratskog fronta iz Srebrenice Dželaludina Nukić izazvala je saobraćajnu nesreću u Bratunucu i pobegla sa mesta nesreće.

Odbornica iz Srebrenice udarila dete automobilom i pobegla sa mesta nesreće! Policija je uhapsila, dečak se bori za život!

Foto: Printscreen/Facebook/Dželaludina Nukić

Ona je automobilom udarila dečaka, a policija iz Srebrenice noćas ju je uhapsila. Povređeni dečak iz Bratunca još uvek se bori za svoj život na UKC “Gradina” Tuzla. Meštani su dečaka našli pored puta u kanalu.

Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, 11.06.2022. godine oko 1.55 uhapsili su osobu inicijala Dž.N. iz Srebrenice, zbog krivičnog djela „Ugrožavanje javnog saobraćaja“ i „Nepružanje pomoći povređenom licu u saobraćajnoj nezgodi“ – navodi se u saopštenju policije.

Policijski službenici Policijske uprave Zvornik su od 9. Juna 2022. godine tragali za osobom koje je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Bratuncu teško povredilo maloletnog pešaka, te napustila mesta događaja.

O svemu navedenom je obavešten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina koji je naložio preduzimanje svih mera i radnji na dokumentovanju navedenih krivičnih dela, te dostavljanje Izveštaja o počinjenim krivičnim delima, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Prema nezvaničnim informacijama od izvora bliskih istrazi o ovom slučaju, osoba  je odmah posle predaje priznala o događaju koji se dogodio u Bratuncu.

Zbog zakonske procedure, ista osoba nije mogla biti uhapšena pre navedenog vremenskog roka u pristiglom saopštenju, prenosi portal Zvornički.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading