SRBIJA SE PAMETNIJE NAORUŽAVA OD NAS! Kupovina rafala je za Hrvatsku TOTALNI PROMAŠAJ! (VIDEO)

Autor:

Svet

08.06.2022

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski vojni pilot Ivan Selak je gostovao na hrvatskoj nacionalnoj televiziji HRT1, gde je govorio o hrvatskom naoružanju i uporedio ga sa srpskim.

SRBIJA SE PAMETNIJE NAORUŽAVA OD NAS! Kupovina rafala je za Hrvatsku TOTALNI PROMAŠAJ! (VIDEO)

Foto: Tanjug/HINA/ EDVARD SUSAK

Na hrvatskoj nacionalnoj televiziji HRT1 gostovao je poznati hrvatski pilot Ivan Selak koji je govorio o tome kako hrvatski predsednik Zoran Milanović menja mišljenje o naoružanju koje nabavlja, u jednom momentu je najbolje u regionu, u drugom se premišlja kako je možda trebalo da nabavi naprednije naoružanje. Selak je mišljenja da se Srbija naoružava pametnije od Hrvatske, a tu tvrdnju je potkrepio jakim argumentima. 

 

 

Voditelj ga je upitao kako je moguće da je Zoran Milanović promenio mišljenje o rafalima, jer ovi koje su kupili uopšte nisu za ratno delovanje. 

Rafal ima izvanzemaljske mogućnosti, međutim, ima ono "ali ali" koje devojku kvari. To je u našim okolnostima potpuno promašen avion. Mi nemamo novaca ni tehničare, ni pilote, ni infrastrukturu za korišćenje rafala. To bi bilo kao da kupuješ mercedes za odlazak do prodavnice - odgovorio je Selak i dodao da Milanović ne zna šta je prioritet, priuštivost i potreba. 

Foto: Twitter/printscreen

Ivan Selak

- Oni su puno pametniji. Ako vi kupite avion i koristite ga samo za kontrolu atmosfere, to se može raditi i sa nečim drugim.. ma daj, nemoj me zezat' - zaključio je hrvatski pilot. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading