SUDAR U SARAJEVU! Mladić udario električni romobil, pa vozaču zadao teške telesne povrede!

Autor:

Svet

07.06.2022

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Sarajevu, na raskrsnici ulice Nikole Kolumbića Šake i Džemala Bijedića dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj j povređen vozač električnog automobila, prenosi Blic.

SUDAR U SARAJEVU! Mladić udario električni romobil, pa vozaču zadao teške telesne povrede!

Foto: shutterstock

Udes, smrskan automobil

U Sarajevu, na raskrsnici ulica Nikole Kolumbića Šake i Džemala Bijedića, opština Ilidža, juče u 6.50 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je povređen vozač električnog romobila.

Kako saznaju mediji, juče se dogodila saobraćajna nesreća čiji su učesnici bili dva autobombila, od kojih je jedan bio "Reno Klio", a drugi je električni automobil. Jednim je upravljao vozač F.S. (19), a električnim je upravljao I.U. (59), rođenog u Sarajevu.

F.S. je udario i oborio na trotoar I.U., koji je upravljao električnim robomobilom "MS Energy s21", prenosi Srpskainfo.

Nakon saobraćajne nesreće, vozač F.S. je pomenutim vozilom prevezao povređenog I.U. u Dom zdravlja Ilidža na ukazivanje lekarske pomoći, nakon čega su od strane lekara u Opštoj bolnici "Prim. dr. Abdulah Nakaš" u Sarajevu povređenom konstatovane teške telesne povrede i upućen je na kućno lečenje, prenosi Kliks.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading