SARAJEVO PRETI RATOM?! Paradirali ratnim zastavama, ministar odbrane poziva na ORUŽJE!

Autor:

Svet

04.05.2022

10:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar odbrane BiH Sifet Podžić je juče, na Dan šehida, posetio mezarje u sarajevskom naselju Kovači, gde je pretio zemljama u regionu oružjem i ustankom.

SARAJEVO PRETI RATOM?! Paradirali ratnim zastavama, ministar odbrane poziva na ORUŽJE!

Foto: Tanjug

Dok su Srbi obeležavali stravičan zločin u Dobrovoljačkoj ulici, čije počinioce još uvek nije stigla pravda, Podžić je u Sarajevu paradirao pred mladima koji su nosili zelene beretke i ratne zastave BiH.

Ovaj bivši oficir JNA i general Armije BiH je rekao da je obeležavanje Dana šehida "dug prema ljudima koji su dali ono najvrednije za ono što mi danas uživamo".

Podžić kaže da ga ne iznenađuju susedi koji ciljeve pokušavaju da ostvare bez rata, ali ga iznenađuju "naši ljudi koji su spremni na novo preustrojenje BiH".

- Nema niko pravo da radi i dopušta bilo kakvo prekrajanje. Moramo se izboriti kao što smo se izborili s puškom od 1992. do 1995, kao i našim ponašanjem da je ovo jedinstvena zemlja od Une do Drine - rekao je Podžić.

On tvrdi i da mnogi rade na tome da pokažu kako "BiH ne može funkcionisati, da ne postoji", prenose Novosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

04.05.2022 11:56

Oni prete a Srbi i Hrvati se ne spremaju. Sprem'te se sprem'te.