PROLAZNICI STOJE DOK NASILNIK MLATI MLADIĆA! Napadač pušten da se brani sa slobode! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor:

Svet

12.04.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Tek nakon što je mladić pretučen i kada je ležao onesvešćen nakon udarca nogom u glavu, prišao mu je veći broj građana i pružio pomoć do dolaska dežurnih lekara.

PROLAZNICI STOJE DOK NASILNIK MLATI MLADIĆA! Napadač pušten da se brani sa slobode! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Foto: Printscreen/Facebook/Crna Hronika BiH

Razlog napada ni danas nije poznat, a osumnjičeni napadač je nakon saslušanja pušten da se brani sa slobode.

Na sreću, pretučeni mladić nije zadobio teže povrede, pa je nakon ukazane pomoći u UKC Republike Srpske otpušten kući.

Policija je u nedelju uveče uhapsila Banjalučanina D.R. nakon što je brutalno pretukao P. V. iz Čajniča ispred lokala u Banjaluci.

Neposredno pre napada pretučeni mladić je mirno prolazio s devojkom, kada ga je iznenada zaskočio napadač i udario pesnicom u glavu.

Od siline udarca mladić je pao na beton ispred lokala, a nasilnik ga je nastavio šutirati nogom, te rukama udarati u glavu nekoliko puta.

Policiji je slučaj prijavljen u nedelju u večernjim časovima, a premlaćivanje su zabeležile i nadzorne kamere u blizini mesta napada.

 

 

Nakon prijave, policija je pokrenula istragu i identifikovala osumnjičenog napadača, koji je ubrzo i uhapšen. O slučaju je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Dežurni tužilac je brutalan napad, koji je šokirao javnost, kvalifikovao kao krivično delo nanošenja telesnih povreda za koje se izriče maksimalno godinu dana zatvora.

Na snimcima bezbednosnih kamera jasno se vidi trenutak napada na mladića koji je u kritičnom trenutku bio u društvu devojke.

Međutim, zabrinjava da je nekoliko očevidaca, koji su bili u neposrednoj blizini, odlučilo da pobegne ili da celi slučaj posmatra sa sigurne udaljenosti, sve dok se brutalan napad nije završio.

Foto: Printscreen/Facebook/Crna Hronika BiH

 

Teško pretučenom mladiću pomogli su tek nakon što je premlaćivanje okončano i dok je ležao na betonu ispred lokala.

Ovo je klasičan pokušaj ubistva. Šutirati nekoga nogom u glavu dok leži na zemlji, to je ozbiljna patologija, a nadležni bi trebali ovakve stvari žestoko kažnjavati, kao opomena svim nasilnicima, jer smo svedoci da je sličnih tuča i napada sve više. Zar treba neko da izgubi glavu, pa da se onda sve pomeri sa mrtve tačke – ispričao je Banjalučanin koji je zamolio da mu ne navodimo ime.

Snimak s kamere, koja je bila u neposrednoj blizini napada, otkriva i da žrtva nije imala mogućnosti da se odbrani.

Iako je išao napadaču u susret, snimak otkriva da napadnuti mladić nije ni slutio šta mu se sprema. Tek kada je udaren pesnicom u glavu, bilo mu je jasno šta se dešava, ali tada je već bilo kasno, jer je pao na beton. U narednih par sekundi, napadač ga je u nekoliko navrata naizmenično šutirao nogom u glavu, te pesničio i šamarao, dok je ovaj ležao na betonu. Najkrvaviji je, ipak, bio završni udarac koji je onesvestio žrtvu – prepričao je sagovornik Srpskainfo detalje napada.

Foto: Printscreen/Facebook/Crna Hronika BiH

 

Napadača je u daljem premlaćivanju prekinula osoba koja je bila u njegovom društvu. Iako se činilo u jednom trenutku da napadač odlazi, a žrtva napada ustaje, tada se dogodio najbrutalniji trenutak.

Napadač je u zaletu, nogom udario mladića direktno u glavu, nakon čega je žrtva pala na leđa, jer je najverovatnije izgubila svest – ispričao je sagovornik Srpskainfo.

Tek kada je napadač otišao teško pretučenom mladiću priskočilo je u pomoć više građana, kako onih koji su bili u lokalu, tako i onih koji su šetali.

Možda i ovaj trenutak govori u kakvom stanju se nalazi naše društvo uopšte. Taj nasilnik je mirno tukao svoju žrtvu, a da ga niko izuzev tog njegovog poznanika ili prijatelja, šta god da je, nije prekidao u nasilničkom napadu. Tek posle svega, kada je pretučeni mladić ukočen ostao ležati na betonu, a napadač mirno otišao dalje, žrtvi su u pomoć priskočili svi koji su se zatekli u blizini – zaključio je sagovornik.

Foto: Printscreen/Facebook/Crna Hronika BiH

 

Napadač D.R. je nakon kriminalističke obrade i saslušanja u Policijskoj upravi Banjaluka pušten da se brani sa slobode.

Iz UKC Republike Srpske juče su naveli da su nakon prijema pretučenom mladiću konstatovane lakše telesne povrede, te da je nakon ukazane pomoći otpušten iz bolnice.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading