MUZIČAR zverski silovao BIVŠU ženu! Naplaćivao MASKIRANIM ljudima da to gledaju UŽIVO! Nesrećnica ćutala sve dok je nije napao RAZBOJNIK!

Autor:

Svet

10.04.2022

10:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Usred silovanja žena ostala i trudna i monstrumu rodila dete.

MUZIČAR zverski silovao BIVŠU ženu! Naplaćivao MASKIRANIM ljudima da to gledaju UŽIVO! Nesrećnica ćutala sve dok je nije napao RAZBOJNIK!

Foto: Pixabay

Muškarac (42) iz Međimurja optužen je za stravična silovanja bivše supruge koja je počinio pred nepoznatim maskiranim osobama kojima je naplaćivao da sve gledaju, piše Danica.

Prema optužnici koju je protiv njega ovih dana podiglo Županijsko državno tužilaštvo u Varaždinu, brutalna silovanja počinio je od jula 2006. do aprila 2007. godine. Preti mu do 10 godina zatvora.

- U podstanarskom stanu najpre je tokom jula 2006, nakon što ju je prvo izudarao rukama po glavi i telu, a potom bacio na krevet i silovao - stoji u optužnici, prenosi Index.

Silovao ju je zapretivši joj da će je ubiti ako o događaju nekome ispriča.

- Nakon toga u šest navrata je protiv njene volje s njom imao polne odnose. Svaki put u prostoriju bi ušla nepoznata maskirana osoba i za novac gledala šta joj radi, a koje sve radnje je snimao i potom prisiljavao da gleda snimak, zapretivši joj svaki put da će je ubiti ako o događaju nekome ispriča. Prilikom polnih odnosa je zadobijala povrede i krvarila, istovremeno je ostala trudna i rodila zajedničko dete. Krivična dela silovanja počinjena su na posebno okrutan i ponižavajući način, a silovana ženska osoba ostala je trudna - upozorili su tužioci.

Ćutala o paklu kroz koji je prolazila dok je na poslu nije napao razbojnik.

Republika

Foto: Profimedia

Zlostavljanje, Ilustracija

 

Nesrećna žena ne bi nikad prijavila pakao koji je prolazila da joj se tokom 2016. nije dogodila nova velika trauma jer ju je razbojnik napao u kafiću u kom je radila kao spremačica. U teškom psihičkom stanju završila je na psihijatriji bolnice i lekarima ispričala sve što joj se u životu događalo.

Svedok iz porodičnog savetovališta kaže da je iz bolnice kod njih došla u “izuzetno teškom stanju, u prvo vreme nije mogla uopšte da govori, čak je i povraćala, ali tokom godinu dana, kroz savetovanje njeno se stanje poboljšalo”.

Okidač koji ju je doveo do ruba bilo je razbojništvo koje je proživela na radnom mestu kojom prilikom je zadobila i povrede. Stručne osobe u bolnici i savetovalištu tada su doznale i za silovanja pa su je uputile da sve prijavi nadležnim službama.

Silovatelj je bio zaposlen kao muzičar u ugostiteljskim objektima u Međimurju. Stanovao je u sklopu jednog restorana, a nesrećna žena znala je povremeno da prenoći kod njega pa su počeli da žive zajedno kad se i sama zaposlila u restoranu kao konobarica.

Ona je posle toga otvorila vlastiti lokal u jednom međimurskom mestu, pa su tamo nastavili zajedno da žive. On je 2009. otišao da radi u inostranstvo i više se nije vraćao u Hrvatsku. Ispitan je u toj zemlji prema zahtevu za međunarodnu pravnu pomoć i sve je negirao. Žena se u međuvremenu udala.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading