VELIKA TRAGEDIJA U ZAGREBU: Krenuo da traži druga, nije znao da je poginuo, pa i on skončao na isti način - sve se odigralo dan za danom

Autor:

Svet

18.03.2022

18:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvojica hrvatskih studenata pronađeni su mrtvi u Zagrebu. Obojica su poginula od strujnog udara.

VELIKA TRAGEDIJA U ZAGREBU: Krenuo da traži druga, nije znao da je poginuo, pa i on skončao na isti način - sve se odigralo dan za danom

Foto: printskrin

Jedan mladić nestao je u sredu, a njegovo telo pronađeno je u četvrtak ujutro. Drugi ga je, verojatno ne znajući da je telo pronađeno, išao tražiti te je i on poginuo, takođe od udara struje na vagonu.

Telo Nikole Michaela Sušeca pronađeno je juče ujutro, nakon potrage. Policija je objavila da je poginuo od strujnog udara.

- Juče, 17. marta u 7.25 sati na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj, na tlu između četvrtog i petog koloseka, uz teretne vagone pronađeno je telo za sada nepoznate muške osobe. Na telu nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali da je smrt nastupila kao posedica krivičnog dela. Po obavljenom uviđaju telo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Zagreb radi utvrđivanja identiteta - objavila je policija ujutro.

Zatim su, tokom jutra, tu informaciju ažurirali: Sa sigurnošću je utvrđen identitet, radi se o muškoj osobi, hrvatskom državljaninu starosti 21 godinu. Obavljenim uviđajem je utvrđeno da je smrt nastupila kao posledica strujnog udara visokog napona - objavila je policija.

Jutros pronađeno telo drugog mladića

Jutros je pronađeno i telo drugog mladića, Jerka Kučića. On je, kako su kazali iz policije, s prijateljima išao tražiti nestalog kolegu, popeo se na vagon i poginuo.

- Danas, 18. ožujka iza 8 sati ujutro, dobili smo dojavu da je na Maksimiru u Ulici kneza Branimira, na teretnim kolosecima željezničkog kolodvora Zagreb-Borongaj pronađeno telo 22-godišnjaka. Dolaskom policijskih službenika na mesto događaja, potvrđeni su navodi iz dojave te su Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke obavili uviđaj.

Prema do sada prikupljenim informacijama, utvrđeno je kako je u društvu s još dvojicom mladića išao tražiti prijatelja koji je nestao dan ranije. Prilikom navedenog, dolaskom do mesta događaja, 22-godišnjak se popeo na vagon i smrtno stradao.

Od obojice mladića oprostio se i fakultet na kojem su studirali.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading