ŠVAJCARSKI LOKALNI MEDIJI OBJAVILI: Alina se porodila u Luganu, Putin bio u porodilištu!

Autor:

Svet

12.03.2022

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gimnastičarka Alina Kabaeva (38), koja je osvojila zlatnu medalju na Olimpijskim igrama, navodno je sa svojom malom decom otputovala u tajnu i bezbednu kuću u blizini Lugana u Švajcarskoj.

ŠVAJCARSKI LOKALNI MEDIJI OBJAVILI: Alina se porodila u Luganu, Putin bio u porodilištu!

Foto: www.profimedia.rs/AP/Tanjug/AP

U besprekorno čistim ulicama koje se provlače između prodavnica Kartijea, Gučija i Luj Vitona, mega-bogati Rusi šetaju sa svojim razmaženim kučićima.

Daleko od ubilačke okrutnosti koja uništava ukrajinske gradove, priča se da je raskošna švajcarska idila na jezeru Lugano mesto gde se skriva ljubavnica Vladimira Putina otkako je njen partner započeo svoju razornu invaziju.

Za Alinu se veruje da je majka dva Putinova sina i ćerke - ili možda dve ćerke - Kabaeva, 38, živi u luksuznom balonu, zaštićena od užasa koje njen 69-godišnji partner nanosi nevinoj deci, piše mirror.co.uk.


Švajcarska inače ima dugu istoriju pružanja tajnosti sa niskim nivoom poreza najmoćnijima na svetu. Malo je verovatno da će porodica ruskog predsednika biti razotkrivena.

Izvor u Luganu, blizu italijanske granice, rekao je: Pre pandemije koronavirusa često su pričali o tome da je Putinova ljubavnica u gradu. Poznato je da imaju jake veze ovde, ali svako ko ih poznaje zakleo se na tajnost.

Dok se Rusija raspada zbog sankcija, ovo je savršeno mesto za Putina da pošalje Alinu i njihovu decu. Tvrdnje o Putinovim vezama sa Luganom prvi put su se pojavile pre sedam godina.

U februaru 2015, lokalna TV stanica je izvestila da se Kabeava porodila u privatnom VIP porodilištu u Sorengu, na periferiji grada.

Rečeno je da su rezervisali dve sobe u diskretnom privatnom porodilištu Clinic Sant’Anna - miljenici bogatih Rusa. Jedan apartman je bio za rođenje; drugi za porodicu i telohranitelje.

Prema izvorima, Putin je bio prisutan. Kremlj je, naravno, odbacio te glasine, kao i sva pitanja o Putinovom privatnom životu.

Kabaeva, jedna od najodlikovanijih ritmičkih gimnastičarki u istoriji, nikada nije potvrdila da li imaju jednu ćerku ili devojčice bliznakinje. Isto tako, nijedna od njih nikada se nije pozabavila tvrdnjama da su se venčali na tajnoj ceremoniji nakon što se Putin razveo od svoje prve žene.




 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deputat

12.03.2022 09:47

U Luganu, naravno, neće valjda u Lugansku...

Odgovori 19 10
Crni

12.03.2022 11:15

Poseta je bar lako proverljiva kao predsedniku Rusije morao je biti najavljen sa svim obezbedjenjem i isao je avionom koji je sigurno ubelezen. Ionako se nedeljam pripramaju takve posete. Glupo je da ode kolima danima

Odgovori 13 8