ZAKULISNE IGRE ABAZOVIĆA! Milan Knežević raskrinkao Dritana: Pregovori su u toku, U PITANJU JE ALHEMIČARSKI EKSPERIMENT!

Autor: Republika

Svet

17.02.2022

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević izjavio je danas da je očigledno da su pregovori Dritana Abazovića sa DPS-om Mila Ðukanovića i potencijalnim partnerima o formiranju manjinske vlade zakazali.

ZAKULISNE IGRE ABAZOVIĆA! Milan Knežević raskrinkao Dritana: Pregovori su u toku, U PITANJU JE ALHEMIČARSKI EKSPERIMENT!

Foto: ST/D. KADIĆ, E-Stock

- Kolega Dritan Abazović je zajedno sa Demokratskom partijom socijalista (DPS) i doskorašnjim koalicionim partnerima odlučio da izvede alhemičarski eksperiment - ne bili bio izabran za premijera.

Prema njegovim rečima ti pregovori su zapali u određene poteškoće i čitav taj proces pregovaranja ide teško.

Knežević je gostujući na Pinku rekao da se nada da se sve može vratiti unutar aktuelne parlamentarne većine i da je to, kako ističe, način da se dođe do rešenja.

Republika

Foto: Tanjug/AP

 

Ako, ipak, dogovora ne bude za njega je najbolje rešenje formirati tehničku vladu koja će pripremiti prevremene parlamentarne, lokalne i predsedničke izbore.


- Ne možemo dopustiti da Milo Ðukanović ostane na poziciji predsednika države do 2023. godine kao da je Dalaj Lama - rekao je Knežević itakao da je Ðukanović taj koji je generisao sve podele i doprinio političkoj krizi u Crnoj Gori.

Za aktuelnu situaciju u Crnoj Gori je rekao da je šizofrena i poručio da se neće dozvoliti “ponižavanja glasača DF-a”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading