POZNATA SUDBINA KRIVOKAPIĆA! Trese se Crna Gora, prvo obraćanje premijera nakon što je Abazović preživeo smenu!

Autor: Republika

Svet

03.02.2022

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić izjavio je da će sutra u skupštini biti smenjen sa funkcije i da će vlada pasti. Pozvao je građane da ne izlaze na ulicu, ali i da na sledećim izborima ne glasaju za "one koji neće zastupati vaše interese".

POZNATA SUDBINA KRIVOKAPIĆA! Trese se Crna Gora, prvo obraćanje premijera nakon što je Abazović preživeo smenu!

Foto: e-stock/P. JOVANOVIĆ

- Jasno mi je - sutra će smeniti predsednika vlade. Sutra će smeniti ovu vladu. Ali ovaj narod nećete i ne možete smeniti. On je jači od svake politike - rekao je Krivokapić u obraćanju građanima.

On je zamolio građane da ne izlaze na ulicu, rekavši da je „bezbednost nas i naše dece je važnija od svih igara i interesa".

Republika

Foto: youtube.com/printskrin

 

Krivokapić se obratio javnosti nakon što poslanici crnogorskog parlamenta nisu usvojili dnevni red sednice na kojoj je, između ostalog, trebalo da se odlučuje o inicijativi za smenu potpredsednika Vlade Crne Gore Dritana Abazovića.

Krivokapić je tražio razrešenje Abazovića nakon što su koalicija "Crno na bijelo" (GP URA i CIVIS) i opozicioni poslanici tražili izglasavanje nepoverenja Vladi, o čemu će parlament glasati sutra.

Premijer Crne Gore je rekao da Abazović "zajedno sa poraženim DPS-om treba da izglasa nepoverenje ovoj vladi".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading