POLITIČKA KRIZA U CRNOJ GORI: Protesti već počeli, URA saopštila da ne postoji zvanična i usaglašena platforma za formiranje manjinske vlade

Autor:

Svet

18.01.2022

07:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne postoji zvanična i usaglašena platforma za formiranje manjinske vlade Crne Gore, saopšteno je iz Građanskog pokreta URA.

POLITIČKA KRIZA U CRNOJ GORI: Protesti već počeli, URA saopštila da ne postoji zvanična i usaglašena platforma za formiranje manjinske vlade

Foto: www.profimedia.rs

- Ne postoji zvanična i usaglašena platforma za formiranje manjinske vlade, sve o njenoj osnovnoj ideji prezentovano je na pres konferenciji. Ostalo su nagađanja i spekulacije - rekli su iz URA-e za portal CdM.

Lider koalicije Crno na bijelo i potpredsednik ekspertske crnogorske Vlade Dritan Abazović saopštio je juče da ta koalicija hoće manjinsku vladu, bez Demokratskog fronta i DPS-a Mila Đukanovića.

Posle konferencije za medije URA-e, građani u Pljevljima i Beranama protestovali su zbog predloga formiranja manjinske vlade.

Skup u Pljevljima održan je ispred zgrade Opštine, protekao je mirno, bez ijednog povika ili parole, a okupljeni su se zadržali oko pola sata, prenosi RTCG.

Deo građana i funkcionera jednog broja partija iz vlasti okupili su se sinoć ispred zgrade Opštine Berane i poručili da su odlučni da odbrane izbornu volju građana iz avgusta 2020.godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading