GODINAMA ZLOSTAVLJAO AUTISTIČNOG BRATA! Naterao ga čak i da sebi iskopa grob! U LANCIMA SE TETURAO DO SMEĆA DA BI NEŠTO POJEO!

Autor:

Svet

17.01.2022

21:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki državljanin (40) T.G.T. osuđen je na tri godine zatvora u Opštinskom kaznenom sudu u Zagrebu, jer ga tužilaštvo tereti da je 2020. godine u iznajmljenoj kući u Zagrebu zatočio svog autističnog brata, izgladnjivao ga i mučio, pa mu iskopao grob u dvorištu.

GODINAMA ZLOSTAVLJAO AUTISTIČNOG BRATA! Naterao ga čak i da sebi iskopa grob! U LANCIMA SE TETURAO DO SMEĆA DA BI NEŠTO POJEO!

Foto: Prinskrin

Za slučaj se saznalo nakon što je policija u leto 2020. godine primila dojavu o mučenju koje su primetile komšije.

Jedna žena je, kako je objasnila, ugledala u  okolnom dvorištu visokog, neuhranjenog muškarca vezanih ruku sa lancima na nogama koji je puzao do smeća, pokušavajući da pojede ostatke hrane. Policija je tada došla na lice mesta, i u kući zatekla zaključanu osobu muškog pola u prljavom toaletu, prenose Novosti.

Amerikanac, koji je mučio svog brata, predstavio se kao penzionisani američki vojnik koji brine o starijem autističnom bratu, dok je svojevremeno bio i predavač engleskog u školi stranih jezika. 

Amerikanac je pritvoren od avgusta 2020. godine, a u kaznu će mu biti uračunato i vreme provedeno u zatvoru, dok će imati i pravo žalbe na presudu. 

Zlostavljani brat se u međuvremenu oporavio i vratio za Ameriku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading