TRAŽI SE BRZA REAKCIJA NADLEŽNIH ORGANA! Milačić: Hitno uhapsiti Bokana!

Autor:

Svet

12.01.2022

18:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava Crna Gora (PCG) traži hitnu reakciju nadležnih organa u pogledu predsednika kompanije "Voli" Dragana Bokana i povezanih lica po istom i jednakom osnovu kao i protiv Budimira Krstovića i njegove ćerke Marine u Zeti, rekao je predsednik PCG Marko Milačić.

TRAŽI SE BRZA REAKCIJA NADLEŽNIH ORGANA! Milačić: Hitno uhapsiti Bokana!

Foto: Promo foto

- Već drugi put u banama 'Volija' prvo policija, a sada i građani nalaze pakete kokaina. Vreme je da gospodin Dragan Bokan bude uhapšen pod istim razlozima kao i Krstović i njegova ćerka - istakao je Milačić.

Prava Crna Gora ističe da je današnji slučaj daleko strašniji od prethodnih.

- Jer su obični građani dovedeni u opasnost i rizik da sa porodicama budu na meti narko-kartla, otkrivanjem velikih količina kokaina u hladnjačama i rafovima Volija, bez trunke svog doprinosa, računajući na realnu bezbednost koju svakome poštenom čoveku treba da garantuje država - smatra Milačić.

Milačić navodi da "Volijeve" pakete kokaina plene građani po hladnjačama i rafovima, dok je kokain Krstovićeve firme zaplenjen u akciji policije. 

- Dok bezbedonosni rizik zaplene jedne pošiljke kokaina u Zeti preuzimaju na sebe specijalne jedinice policije, dotle 'Volijev' kokain zatiču građani u njihovim radnjama, ne znajući da li je opasnije prijaviti ili ne prijaviti pakete kokaina i rizikujući svoju i bezbednost svojih porodica. Ako je pošiljka kokaina iz jula 2018. pronađene u hladnjaku kontejnera namenjenog 'Voliju', kojom je upropašćena akcija DEA, bila čista slučajnost, ova današnja je potvrda da sa 'Volijem', Bokanom, Đukanovićem i kokainom nema nikakvih slučajnosti, niti je ikada i bilo - zaključio je Milačić.

Dragan Bokan, je pored kompanije "Voli" i predsednik košarkaškog kluba Budućnost, pa se postavlja logično pitanje o kakvoj regularnosti regionalne ABA lige govorimo, kada se vlasnik kluba koji se u njoj takmiči bavi i nezakonitim radnjama.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading