OTVORENA PRODAVNICA MAJCI SA CITATIMA LUKAŠENKA: Ne dam voljenu, predsednici se rađaju, činjenice na sto

Autor:

Svet

18.12.2021

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Minsku je danas otvorena prodavnica u kojoj se mogu kupiti majice i dukserice sa popularnim citatima predsednika Belorusije Aleksandra Lukašenka.

OTVORENA PRODAVNICA MAJCI SA CITATIMA LUKAŠENKA: Ne dam voljenu, predsednici se rađaju, činjenice na sto

Foto: Tanjug/AP

Prodavnica „Prvi” je počela sa radom u jednom od najvećih tržnih centara u Minsku koji se nalazi preko puta rezidencije beloruskog predsednika - Palate nezavisnosti, preneo je Sputnjik.

Prvi kupac je dobio na poklon čokoladu „Predsednik”.

Odeća je u osnovnim tonovima - crnoj i beloj boji i proizvedena u beloruskim kompanijama. Cene su relativno pristupačne, majica košta osam dolara, a dukserica 16 do 18 dolara.

Na otvaranju prodavnice su prisustvovali državni funkcioneri,među kojima ministar za informisanje, pomoćnik predsednika, kao i predstavnici biznisa.

Ideja da se krilatice Lukašenka nađu na odeći potekla je od novinara koji su ranije predsedniku Lukašenku poklonili majice sa njegovim citatima.

Najveće interesovanje su izazvale majica sa natpisima „Ne dam voljenu”, „Činjenice na sto” i „Predsednici ne postaju, predsednici se rađaju”.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dejan

18.12.2021 21:28

gde ima ovo da se kupi?...braco za uvek