SA SINOM JE OTIŠLA U PRODAVNICU PO ČOKOLADU, A VRATILA SE SA SKORO 700.000 DINARA U KEŠU! Žena doživela nešto o čemu nije mogla ni da sanja!

Autor: Republika

Svet

13.12.2021

16:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanka Sin Voker je preko noći postala svetska zvezda nakon što joj je običan odlazak u kupovinu promenio svakodnevnicu iz korena.

SA SINOM JE OTIŠLA U PRODAVNICU PO ČOKOLADU, A VRATILA SE SA SKORO 700.000 DINARA U KEŠU! Žena doživela nešto o čemu nije mogla ni da sanja!

Foto: Printscreen

Britanka Sin Voker (43) iz malenog grada Nentvič preko noći je postala svetska zvezda nakon što su lokalni mediji preneli priču o ženi koja je sa sinom krenula u jednu uobičajenu kupovinu u marketu, a iz njega se vratila sa neverovatnih 5.000 funti, što je skoro 700.000 dinara.    

Naime, njih dvoje su, kako prenosi Objektiv, u jednom loklanom trgovinskom lancu odlučili da kupe čokoladu koja sa sobom nosi nagradnu igru, a retki srećnici osvoje dobitak.

U omotima čokolada se nalazi 25 "zlatnih karata", koje nose dobitak od 5.000, odnosno 10.000 funti. Vokerova je sa sinom kupila čokoladu, rešivši da okuša sreću, iako ni sama nije verovala da će baš njoj zapasti zlatna karta sa iznosom od 5.000 funti (približno 700.000 dinara).

Najpre se, kako je rekla, našalila sa sinom i pretvarala se da su dobili nagradu dok još nisu otpakovali čokoladu, a kada su je otvorili, novac je zaista bio tu.

- Nisam mogla da verujem. Najpre sam uzela jednu manju čokoladu, koju sam zamenila  većom, kako bih je podelila sa sinom. Šalili smo se pretvarajući se da smo osvojili nagradu, a kad smo otvorili slatkiš imali smo šta da vidimo - ispričala je oduševljena Sin.

Ona je dodala da je zaista oduševljena i da će joj ovaj novac dobro doći u renoviranju stana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading