TRAGEDIJA NA SVINJOKOLJU U SRPCU: Muškarac (44) se povredio i iskrvario nasmrt

Autor:

Svet

10.12.2021

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

P. L. (44) iskrvario je nasmrt nakon što se tokom svinjokolja posekao nožem u predelu desne prepone u mestu Srđevići kod Srpca.

TRAGEDIJA NA SVINJOKOLJU U SRPCU: Muškarac (44) se povredio i iskrvario nasmrt

Foto: Printskrin/youtube

Hitna pomoć u BiH

Nesrećni muškarac se prilikom obrade mesa posekao po desnoj preponi i zadobio teške povrede, nakon čega je prevezen u Dom zdravlja Srbac, ali mu nije bilo pomoći.

Iz Policijske uprave Gradiška je potvrđeno da su primili prijavu o ovoj nesreći, kao i to da je obavljen uviđaj. Uviđaj su obavili službenici Policijske stanice Srbac i ustanovili da nema elemenata krivičnog dela.

- Medicinska sestra iz Doma zdravlja Srbac oko 14:50 časova prijavila je Policijskoj stanici Srbac da je dovezeno lice u nesvesnom stanju i doktor je samo mogao da konstatuje smrt - rečeno je u Policijskoj upravi Gradiška.

O slučaju je obavešten dežurni Tužilac OJT Banjaluka, koji je naredio da se izvrše sve potrebne radnje u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojima je došlo do nesreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading