SKANDALOZNA ODLUKA CRNOGORSKE POLICIJSKE AKADEMIJE: Polaznici koji su slavili pobedu Srbije i pevali pesme o Kosovu će biti sankcionisani!

Autor:

Svet

10.12.2021

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Polaznici Policijske akademije koji su nakon utakmice Srbija - Crna Gora, uz pesmu slavili pobedu rukometašica susedne države biće sankcionisani."

SKANDALOZNA ODLUKA CRNOGORSKE POLICIJSKE AKADEMIJE: Polaznici koji su slavili pobedu Srbije i pevali pesme o Kosovu će biti sankcionisani!

Foto: youtube/Portal Antena

To piše u saopštenju koje potpisuje vršilac dužnosti direktora Akademije Svetozar Knežević.

"Povodom dešavanja na Policijskoj akademiji i snimka koji je objavljen na pojedinim portalima, imamo potrebu da obavestimo javnost da je Policijska akademija preduzela niz mera i radnji iz svoje nadležnosti, u cilju rasvetljavanja događaja i sankcionisanja vinovnika. Obaveštavamo javnost i građane Crne Gore da najoštrije osuđujemo ponašanje polaznika Policijske akademije nakon završene rukometne utakmice između Crne Gore i Srbije", piše u saopštenju, prenose Vijesti.

Dodaje se da je rukovodstvo Akademije, istog trenutka nakon saznanja za događaj, identifikovalo vinovnike incidenta i pokrenulo postupke za njihovo sankcionisanje.

"Održano je više sastanaka sa polaznicima Policijske akademije, pri čemu je svima jasno saopšteno da je naneta velika šteta ugledu Policijske akademije kao i državi Crnoj Gori. Po hitnom postupku održana je sednica Nastavničkog veća Policijske akademije, koje je zauzelo jedinstven i jasan stav da osuđuje pomenuti događaj i da se skladu sa Pravilnikom o kućnom redu polaznici adekvatno sankcionišu. Konačnu odluku o kažnjavanju vinovnika incidenta Nastavničko veće doneće u toku naredne sedmice, po prikupljanju svih potrebnih informacija. Ovim putem Policijska akademija se izvinjava kompletnoj javnosti, a posebno našim lavicama koje su nam nebrojeno puta donele mnogo sreće i radosti i svojom požrtvovanošću i zalaganjem bile uzor mladim generacijama, kao i našim akademcima kako se bori za grb i dres Crne Gore", piše u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dick

10.12.2021 17:15

Navijaju za reprezentaciju naroda kome pripadaju. Šta je tu problem ?

Odgovori 12 0
Vuk

10.12.2021 18:08

To skandalozno i vandalsko ponasanje odmah sankcionisati 🤫🤫.. Da se oni drznu da navijaju za Srbiju a ne za veliku Crnu Goru.... E moja braco crnogorci, pa dal je uopste realno da kaznjavate mlade ljude samo zato sto navijaju za drugi klub/drzavu/pojedinca... Samo ako na kraju moze objasnjenje zasto su oni ovim cinom na bilo koji nacin uvredili drzavu Crnu Goru... a da su navijali npr Albaniju onda bi bilo sve ok?!👏👏👏