DRAMA NA AERODROMU U ZAGREBU! 15 putnika izbačeno iz aviona! POLICIJA IM SAMO REKLA DA POKUPE STVARI!

Autor:

Svet

26.11.2021

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na zagrebačkom aerodromu večeras se odvijala neobična drama - iz prepunog aviona koji je trebalo da poleti za Brisel, izbačeno je 15 putnika iz, za sada, nepoznatih razloga.

DRAMA NA AERODROMU U ZAGREBU! 15 putnika izbačeno iz aviona! POLICIJA IM SAMO REKLA DA POKUPE STVARI!

Foto: printskrin

Rajner

Tome je svedočila i novinarka "Jutarnjeg lista" Zrinka Korljan, koja je bila u avionu "Rajanera".

Prema njenim rečima, stjuardi su toj grupi putnika rekli da moraju da napuste avion jer se, kako se navodi, u njemu nalaze ilegalno.

- Situacija kakvu još nisam doživela. Samo su im rekli da pokupe svoje stvari i da izađu. Krenuli su potom da kontrolišu i broj sedišta i ukrcanih putnika. Kada je to prošlo, obratio nam se kapetan. Rekao nam je da svi moramo da napustiti avion zbog "neke greške" - navela je hrvatska novinarka.

One je dodala da su se putnici negodujući vratili u zgradu aerodroma.

Kaže kako je na izlazu iz aviona primetila najmanje četiri policijska službenika koji su izolovali 15 putnika. Primetila je da se radi samo o muškarcima. Vratili su se u zgradu. Oko 17:45 ukrcani su ponovno u avion te se čeka njegovo poletanje.

Muškarci su odvedeni na ispitivanje.

Na aerodromu je incident potvrđen, ali su rekli da ne znaju razlog zašto su muškarci skinuti sa leta, jer je to u domenu policije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading