REŠENA MISTERIJA TAKOZVANOG OSMOG (PREŽIVELOG) PUTNIKA IZ MAKEDONSKOG AUTOBUSA SMRTI!

Autor:

Svet

26.11.2021

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U makedonskom autobusu koji je izgoreo u Bugarskoj prilikom ponovnog pregleda pronađeno je i 45. telo i radi se o detetu, objavili su danas bugarski mediji.

REŠENA MISTERIJA TAKOZVANOG OSMOG (PREŽIVELOG) PUTNIKA IZ MAKEDONSKOG AUTOBUSA SMRTI!

Foto: Tanjug/AP

Tu informaciju su potvedili zamenik državnog tužioca Bugarske i šef Nacionalne istražne službe Borislav Sarafov i portparolka državnog tužioca Sijka Mileva.

- Nažalost, misterija je rešena i nema još jednog preživelog. Pronađeno je 45. telo. Tokom uviđaja su pronađeni ostaci deteta. Te tragične noći u 21.15 (ponedeljak) na graničnom prelazu 'Kapitan Andreevo' ušla su 52 putnika. U autobusu je pronađeno 45 tela, a u bolnici Pirogovo je sedmoro povređenih - rekla je Mileva za bugarsku Televiziju Nova (nova.bg).

Ona je juče pre podne na konferenciji za novinare rekla da su istražitelji u autobusu, koji je izgoreo na autoputu u blizini Sofije, pronašli 44 tela i da jedan od putnika koji se spasao tvrdi da je iz vozila u plamenu uspelo da se spasi osam putnika.

- Ostaje velika zagonetka gde je ta osma osoba - rekla je tada Mileva.

Autobus skopskog "Besa transa" u utorak rano ujutro zapalio na autoputu u blizini Sofije, na povratku iz Istanbula sa turističke ture zajedno sa još tri autobusa tog preduzeća.

Prema prvim rezultatima istrage uzrok nesrće je najverovatnije ljudska greška, a rezultati autopsije ukazuju na to da su se žrtve ugušile i da nisu poginule zbog sudara ili povreda od eksplozije. Među 45 žrtava u nesreći makedonskog turističkog autobusa 12 su deca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading