KLJUČA U HRVATSKOJ ZBOG VUKOVARA! Opšti lom na medijskoj sceni - POMINJU SE BOJKOT I "BEOGRADSKI PORTČKO"!

Autor: Republika

Svet

03.11.2021

11:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tekst hrvatskog novinara Borisa Dežulovića zapaljivog naslova "Je*o vas Vukovar" napravio je pravi haos na političkoj sceni te zemlje, pišu zagrebački mediji.

Republika

Foto: Profimedia, Youtube

 

Kolumna Dežulovića koju je objavila zagrebačka redakcija N1, u kojoj se autor žali zbog toga što se zbog godišnjice obeležavanja pada Vukovara otkazuju zabavni i kulturno-umetnični događaji, naišla je na brojne reackcije tamošnje javnosti, naročito među ultra-nacionalistima.

Jebo vas Vukovar. Jebo vas posebni domovinski pijetet. Jebale vas kolone sjećanja, posmrtni marševi i počasni plotuni. Jebali vas plastični lampioni, plastični vijenci i plastične krizanteme. Jebale vas komemoracije, rekvijemi i mise zadušnice. Jebale vas minute šutnje, dani žalosti i noći svijeća. Jebali vas nogometni memorijali, domoljubni recitali, vukovarski arzuhali i navijački murali. Jebo vas Vukovar. Jebala vas smrt - između ostalog navodi se u tekstu, zbog koga su se oglasili Domovinskog pokreta označavajući novinara kao "beogradskog potrčka".

Kako piše hrvatski portal Index.hr prenoseći zvanične izjave i saopštenja, iz Domovinskog pokreta najavili su i bojkot televizije N1.

- Do daljnjeg ne gostujem na N1 televiziji dok se ne ograde od Dežulovića - prenosi Index.hr poruku psihijatar Herman Vukušić iz tog pokreta.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Božo

04.11.2021 07:01

Praznike kojima se obilježavaju događaji iz građanskog rata u Hrvatskoj treba ukinuti.